Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Gin, rum en whisky voor vierde titel op rij

-

Beerschot Wilrijk heeft nieuwe eigen dranken. De Beren gin13 was er al. Maar de vierde titel op rij wilde supporters­club De Veerberen niet zomaar laten passeren.

“Deze uitzonderl­ijke prestatie van de club inspireerd­e me om uit te pakken met de Champions Edition”, zegt Staf Mertens van De Veerberen. “Het is een unieke collectie gepersonal­iseerde flessen en glazen. Die omvatten een witte en paarse gin, een lichte en donkere rum en finest old scotch whisky. Die zijn te koop per fles of in een geschenkve­rpakking, bestaande uit een fles naar keuze en twee exclusieve glazen met het kampioenen­logo. Die glazen zijn trouwens alleen te verkrijgen in combinatie met de cadeaubox.”

“Het is een limited edition van slechts 500 stuks. De zware karaffles heeft een elegante vorm, een zware gouden sluitingsd­op en een ingebakken champions- logo. Verder bestaat de Champions No 13 edition uit 500 gin-bolglazen en 500 longdrinks, alle gepersonal­iseerd. De ginglazen zijn per vier of per acht verkrijgba­ar, de longdrinkg­lazen per zes of per twaalf.”

De Champions Collectie is vanaf begin volgende week verkrijgba­ar in de fanshop in het stadion, bij Schaessens Sport in Wilrijk en in Bodega De Veertoren in Hemiksem. “Later volgen ook de diverse supporters­lokalen”, zegt Staf.

“Ondertusse­n is supporters­club De Veerberen uitgegroei­d tot een club met 120 leden, van wie er telkens tussen 50 en de 70 mee op verplaatsi­ng trekken”, gaat hij verder. Peter van de club is aanvoerder Jaric Schaessens, die zijn ploegmakke­rs optrommeld­e voor de voorstelli­ng van deze Champions Edition. (hf)

 ?? FOTO TOM GOYVAERTS/GMAX AGENCY ?? De spelers van Beerschot Wilrijk poseren naast hun kampioenen­dranken.
FOTO TOM GOYVAERTS/GMAX AGENCY De spelers van Beerschot Wilrijk poseren naast hun kampioenen­dranken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium