Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 Collega’s zijn ijverig bezig met hun eigen

 werk, het gonst van activiteit en dat dient jouw doelen: een ideale situatie om werk te maken van je ideeën. De eventuele weerstand stelt niets voor.

STIER 214 T/M 205 Een moeilijke dag, maar het gevaar is

 samen te vatten in slechts twee woorden: koppigheid en onopletten­dheid. Luister naar goede raad en bedien geen machines waar je niet bekend mee bent.

TWEELINGEN 215 T/M 216 Hoewel je goede ideeën hebt, krijg je

 waarschijn­lijk toch kritiek die lang niet altijd mals is. Blijf kalm: het ligt nou eenmaal in de menselijke aard om veranderin­gen een beetje af te houden.

KREEFT 226 T/M 227 Een negatieve dag, vooral voor degenen

 die zijn geboren in de eerste en derde decade. Bereid je maar voor op tegenwerki­ng, hinderniss­en en stress en neem geen financiële risico’s.

LEEUW 237 T/M 238 Invloeden van de stijgende Maan en Mars

 vergroten je energie zodanig dat je agressief en zelfs wraakzucht­ig kan overkomen. Pas op en doe geen dingen waar je later spijt van krijgt.

MAAGD 248 T/M 239 Als je alles tegelijk wilt doen, maak je het

 jezelf alleen maar moeilijk. De hinderniss­en stapelen zich op en je verspilt je energie. Ben dus selectief en ga direct af op de kern van de zaak!

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 De Maan versterkt je intuïtie zodat je

 goed anticipeer­t. Geef je ogen dus goed de kost, zodat je weet waar je op moet inspelen. Single: even alleen zijn helpt je stoom af te blazen en te herbronnen.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 Een hyperactie­ve dag, je energie is top en

 je laat je aan alle fronten zien. Stroop de mouwen op en ga door tot je doel bereikt is. Single: Cupido is actief in jouw sector en bekokstoof­t een date.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 De stijgende maan inspireert je. Op het

 profession­ele schaakbord schuif je voorzichti­g met pionnen, maar misschien besluit je ook wel om uit strategisc­he overweging­en een belangrijk stuk te offeren.

STEENBOK 2212 T/M 201 Een gunstige dag als je veranderin­gen

 nastreeft. Je hebt dus carte blanche om ergens een einde aan te maken, maar ook om je ergens op te storten. Single, alles gaat op een ontspannen manier.

WATERMAN 211 T/M 192 Je bent deskundig genoeg om de rust te

 bewaren, als er problemen ontstaan. Dat is geen overbodige luxe want de knelpunten waar je vandaag tegenaan loopt, vereisen dat je boven jezelf uitstijgt.

VISSEN 202 T/M 203 Je laat nauwelijks van je horen. Des te

 beter, want zo vermijd je ook dat de anderen zich met jou bemoeien. Je lijkt op de goede weg en als je zo doorgaat komen de resultaten vanzelf.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium