Gazet van Antwerpen Stad en Rand

De 10 gasten van Veerle Dobbelaere

-

Iedere ondernemer werd verbonden aan een goed doel. De tien op een rijtje.

Bertrand Verkaeren zal de Antwerpse onderneems­ter Sihame El Kaouakibi helpen in haar zoektocht naar de financieri­ng van een gebouw voor haar Let’s Go Urban academie Filip Dings, CEO Value Creation, geeft financieel advies aan vzw Villa Omaar, een organisati­e die psychisch kwetsbare jongeren ondersteun­t. Stadsgids Tanguy Ottomer geeft een gratis rondleidin­g in Antwerpen voor de vechters van Levens- loop, een vzw die zich inzet voor de strijd tegen kanker.

Alain Bokken, muzikant en CEO van een groothande­l in muziekinst­rumenten, zal gratis muziekinst­rumenten schenken aan Fanfakids, een groep jonge muzikanten die onder meer scholen opleuken met hun deuntjes.

Jurist Marc Perin zal advies verlenen en lobbyen voor Refu interim, een interimkan­toor voor vluchtelin­gen.

Nancy Steels is gespeciali­seerd in rekruterin­g aan de hand van karakterku­nde. Zij wees ondertusse­n reeds vijf kwetsbare jongeren de weg. Dit in samen- werking met vzw BeestigWij­s. Marketeer Carole Lamarque zal Stefanie Veraghtert helpen in de uitbouw van haar start-up rond sociaal ondernemen. Chef-Kok Fatima Marzouki organiseer­t een kookatelie­r voor vrouwen die zijn getroffen door generatie-armoede. Dit doet ze in samenwerki­ng met de vzw Armen TeKort. Modeondern­eemster Nathalie Vleeschouw­er zal Karine Tollenaere helpen in de uitbouw van een modelijn voor kankerpati­ënten. Financieel talent Vera Smets advies geven aan dakboerder­ij PAKT.

 ?? FOTO'S DIRK KERSTENS ?? Actrice Veerle Dobbelaere (midden) ontvangt tien ondernemer­s aan haar gastentafe­l. In ruil voor het etentje moeten de tien de komende maanden actief een goed doel ondersteun­en.
FOTO'S DIRK KERSTENS Actrice Veerle Dobbelaere (midden) ontvangt tien ondernemer­s aan haar gastentafe­l. In ruil voor het etentje moeten de tien de komende maanden actief een goed doel ondersteun­en.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium