Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20- 4

 Een drukke dag, misschien omdat je een lange autorit voor de boeg hebt, je een trein of een vliegtuig moet halen, of dat je er onverwacht vandoor moet. Single: nieuwe ontdekking­en, nieuwe gezichten.

STIER 21- 4 T/M 20-5

 Het geluk lacht je toe, maar als je speciale plannen hebt, kan het geen kwaad om het daar eerst met je partner over te hebben. Single, weet je eigenlijk wat van jou verwacht wordt?

TWEELINGEN 21-5 T/M 21- 6

 Single, heb je nog geen vakantie, dan is het misschien goed om een uitstapje te plannen. Een nieuwe omgeving kan leiden tot nieuwe ontdekking­en, ontmoeting­en en wie weet wat nog meer...

KREEFT 22- 6 T/M 22-7

 Jij en je partner zitten op één lijn. Dat kan ertoe leiden dat jullie samen iets aanpakken, maar ook tot een uitstapje of een geïmprovis­eerd feestje. Probeer er volop van te genieten.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

 Venus lijkt een verrassing te bekokstove­n. Het zou zomaar kunnen dat een oude relatie opeens weer op de stoep staat. Of je daar echt blij mee bent is niet duidelijk, het kan wel leiden tot emoties.

MAAGD 24-8 T/M 23- 9

 De Maan in Maagd kan er op duiden dat een relatie ‘officieel’ wordt, of dat de wittebrood­sweken op herhaling gaan. Single, een afwijzing is misschien niet zo definitief als het lijkt.

WEEGSCHAAL 24- 9 T/M 23-10

 Een gunstige dag. Je talenten worden gewaardeer­d, of misschien hebben je kinderen een verrassing voor je. Single, iemand doet je hart smelten. Deze zomer belooft een feestje te worden.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

 Iedereen lijkt zich te drukken en jou met het werk te laten zitten. Laat dat niet zomaar over je heen komen. Single, je weet eigenlijk wel zeker dat je de ware hebt ontmoet en neemt de volgende stap.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

 Fijn, zo’n vrij weekend... Je hebt het gevoel dat je alle kanten oprent om het iedereen naar de zin te maken. Wijs de anderen op hun verantwoor­delijkheid, of laat het niet zo ver komen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

 Een prikkelend­e dag die de emoties stimuleert en het uiterste van je stuurmansk­unsten vergt. Het spoort je ertoe aan om jezelf te overtreffe­n. Single: hoe later het wordt, hoe verrassend­er een flirt.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

 In plaats van te dagdromen kan je om een aantal redenen beter tot actie overgaan. De belangrijk­ste is dat je partner anders misschien op eigen houtje iets onderneemt. Single, te veel zeggen is ook niet altijd goed.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

 Geen fijne dag, want je krijgt te maken met saaie mensen die je niet kunnen inspireren. Gelukkig gaat dat vanavond veranderen! Single, alles wijst op een mooie samenloop van omstandigh­eden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium