Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 Probeer het eenvoudig te houden. Je hebt

 soms de neiging om alles te complicere­n, en daarmee iedereen op de zenuwen te werken. Liefde: je tederheid wordt zo op prijs gesteld, dat om meer wordt gevraagd.

STIER 214 T/M 205 Je hebt te maken met een chaotische

 omgeving die nauwelijks houvast biedt en waarin je alleen kan afgaan op wat je ziet. Reken ook op doorzettin­gsvermogen. Single, een dag vol emoties.

TWEELINGEN 215 T/M 216 Of je goede gesprekken voert of niet,

 hangt af van je vermogen om te luisteren. Je zult rekening moeten houden met de standpunte­n van anderen als je ze tot medestande­rs wilt maken.

KREEFT 226 T/M 227 Je krijgt steun van de Maan en je zaken

 gaan prima, maar toch wordt het lastig om je leidinggev­enden achter je ideeën te krijgen. Liefde: doe je wat de anderen van je verwachten of ga je je eigen gang?

LEEUW 237 T/M 238 Als je graag wilt dat er met jouw ideeën

 rekening wordt gehouden, zul je zelf ook aandacht moeten hebben voor die van anderen. Zonder die toenaderin­g kan je alle hulp vergeten en kom je geen meter verder.

MAAGD 248 T/M 239 Laat je niet meeslepen door je energie en

 ambities. Tenminste... niet voordat je een actieplan hebt uitgewerkt dat je helpt om op koers te blijven en waarin je alvast rekening houdt met moeilijkhe­den.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 Geef extra aandacht aan je contacten en

 probeer je relatienet­werk uit te breiden. Het is de manier om waardevoll­e info te vergaren. Single: je lijkt aan het begin van een bijzondere vriendscha­p te staan.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 Je hebt een enorme energie, goede

 ideeën en bent overal te vinden waar ‘het’ gebeurt. Voorwaarde is wel dat je bereid bent om er flink wat zweetdrupp­els voor te laten, wat niet altijd evident is.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 Je wordt min of meer gedwongen om

 alles wat je doet snel te doen. Niets voor jou, maar het hoeft geen probleem te zijn. Gelukkig schat je partner de situatie goed in en kan je vanavond uitpuffen.

STEENBOK 2212 T/M 201 De dalende Maan geeft je een flinke stoot

 energie: je wilt aanpakken en het vuur een beetje oppoken. Dat leidt ongetwijfe­ld tot reacties die je in goede banen moet zien te leiden.

WATERMAN 211 T/M 192 Invloeden van Mars maken dat je van

 geen ophouden weet, maar de zomermaand­en zijn niet ideaal om met nieuwe plannen van wal te steken. Probeer op de eerste plaats je situatie te consolider­en.

VISSEN 202 T/M 203 Een dag waarop het dan weer snel en dan

 weer traag gaat, maar die uiteindeli­jk niet veel goeds brengt. In die situatie kan je je beter een beetje gedeisd houden en alleen de lopende zaken afhandelen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium