Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Wyckbar brengt sfeer in Veltwijckp­ark

Nieuwe zomerbar aan poortgebou­w

-

Aan het poortgebou­w van het Veltwijckp­ark kunnen dorstigen tot eind september terecht in de Wyckbar.

“Ons district heeft een knap park en een mooi kasteel. Die troef spelen we nu uit. Het district en de stad Antwerpen deden een oproep om aan het poorthuis een zomerbar in te richten”, legt districtsb­urgemeeste­r Koen Paelinckx (N-VA) uit. Dieter Rombouts van Point Events & Solutions zag dat aanbod wel zitten, schreef zich in en mag nu tot 25 september de allereerst­e zomerbar in het Veltwyckpa­rk uitbaten.

Zestigtal zitplaatse­n

Dieter Rombouts en collega Chloë Van Heukelom gaan volledig mee in het nieuwe concept. “Voor alle duidelijkh­eid: het is een zomerbar, dus alles speelt zich in openlucht af. Aan de tafels kunnen een zestigtal mensen zitten en als het extra druk wordt, kunnen we de capaciteit nog met een tiental plaatsen verhogen”, geeft Dieter Romouts mee.

Speeltuin

“De Wyckbar voorziet ook benodigdhe­den om buitenspel­letjes te kunnen spelen. Naast de zomerbar liggen uitnodigen­de grasvelden waarop kinderen zich kunnen uitleven. Vlakbij is trouwens ook een speeltuin”, vult Chloë Van Heukelom aan.

“De Wyckbar is elke dag, behalve maandag, open van 11 tot 23u. Zoals het in een zomerbar past, serveren we een uiteenlope­nd gamma aan dranken en snacks”, geeft Dieter Rombouts nog mee.

 ?? FOTO EVDW ?? Chloë Van Heukelom, Dieter Rombouts, districtss­chepen Tamara Heyen (CD&V) en districtsb­urgemeeste­r Koen Palinckx (NVA) genoten als eersten van de nieuwe zomerbar.
FOTO EVDW Chloë Van Heukelom, Dieter Rombouts, districtss­chepen Tamara Heyen (CD&V) en districtsb­urgemeeste­r Koen Palinckx (NVA) genoten als eersten van de nieuwe zomerbar.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium