Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

 De perfecte dag om te doen wat je wilt en waar je goed in bent. Maar laat je niet in de kaart kijken, je rivalen hoeven niet alles te weten... Wees daarentege­n wel open en eerlijk naar je geliefden.

STIER 214 T/M 205

 De sterren raden je aan om je verworvenh­eden eerst te consolider­en voordat je begint aan iets nieuws. De zekerheid dat je vanuit een stevige basis begint is goed voor je rust en zelfvertro­uwen.

TWEELINGEN 215 T/M 216

 Onderhoud je contacten en probeer zo goed mogelijk voor de dag te komen, maar blijf met beide benen op de grond. Zo pik je de beste ideeën op. Single, Venus regelt een aantrekkel­ijke ontmoeting.

KREEFT 226 T/M 227

 Mars vergroot je kracht en Mercurius je subtilitei­t. Het idee van een mislukking komt niet eens bij je op. Liefde: als je partner je probeert te verleiden tot een ontspannen avond, laat je dan gaan.

LEEUW 237 T/M 238

 Je denkt dat je ongestoord aan de slag kan, maar wees op je hoede want sommige rivalen proberen jouw territoriu­m binnen te dringen. Single, ben niet te gretig en vergeet de voorpret niet.

MAAGD 248 T/M 239

 Als je vandaag je ideeën uitlegt, oogst je waarschijn­lijk instemming en krijg je de vrije hand om er mee aan de slag te gaan. Maar alleen als deze goedkeurin­g wordt gevolgd door de (financiële) middelen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

 Een labiele dag, met klussen of bezoekjes die net op het verkeerde moment komen en je vooruitgan­g in de weg staan. Liefde: pas op voor onverwacht­e problemen en buitenspor­ige reacties.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

 Nieuwsgier­ig zijn is goed! Door je ogen de kost te geven, duikel je een geweldige kans op en komen nieuwe mijlpalen in zicht. Single, je fantaseert misschien over iemand die buiten bereik is.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

 Roei niet tegen de stroom in en beperk je tot zaken die je goed onder de knie hebt. Dat maakt deze dag wellicht minder spannend, maar wel veilig. Verder is het een ideaal moment om bepaalde banden aan te halen.

STEENBOK 2212 T/M 201

 Goed nieuws in aantocht. Ook al is alles nog een beetje vaag en zijn het nog maar geruchten, alles wijst erop dat een project waar jij graag aan meedoet op het punt van beginnen staat.

WATERMAN 211 T/M 192

 De Maan in Waterman stimuleert je om er flink het tempo in te houden en toch tijd over te houden voor goede gesprekken. Je zult je niet vervelen! Single, blijf niet twijfelen maar doe eindelijk iets.

VISSEN 202 T/M 203

 Neptunus is een spelbederv­er: Misschien gaat een afspraak niet door of wordt een project uitgesteld. Jammer, maar laat het hoofd niet hangen. Liefde: maak het jezelf niet moeilijk en geniet van het leven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium