Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Stinkend rijk en beste vriendin van Kim Kardashian

Doelman Thibaut Courtois (25) slaat Amerikaans­e societyfig­uur aan de haak

-

Het ziet ernaar uit dat doelman Thibaut Courtois (25) een nieuwe vlam heeft. En niet zomaar één: de Amerikaans­e societyste­r Brittny Gastineau (34) is beste maatjes met Kim Kardashian, had een eigen tvshow en draafde op in programma’s over rijkeluisk­inderen. De brunette heeft een geschieden­is met bekende sporters; haar ex is zwemkampio­en Michael Phelps.

Een week geleden werd doelman Thibaut Courtois (25) nog aan de zijde van ex-Miss België- finaliste van Maithé Rivere Armayones (18) gespot. Prompt doken geruchten op dat de twee een koppel waren, die Maithé meteen de kop indrukte.

Het ziet er nu naar uit dat Courtois een week voordien al een andere vriendin aan de haak had geslagen, zo blijkt toch uit de foto’s die Brittny Gastineau (34) recent pas deelde via Snapchat. In een hotelbar in Los Angeles zoenden ze elkaar vol op de mond. Courtois’ nieuwe vlam is een bekend Amerikaans societyfig­uur die al jarenlang de beste vriendin is van Kim Kardashian. Het is vooral aan haar zijde dat Gastineau, dochter van voormalig football-vedette Mark Gastineau, de roddelpers haalt. Of terwijl ze feest met Serena Williams. Of als ze de bloemetjes buitenzet met haar andere vriendin Paris Hilton. De Amerikaans­e had in 2005 zelfs een eigen realitysho­w. In The Gastineau Girls ging ze met haar moeder Lisa op zoek naar de liefde in New York. Later draafde ze nog op in tvprogramm­a’s over rijkeluize­n, zoals Cribs of Stinkend Rijke Cowboys. “Ik moet lachen als mensen speculeren over wat ik doe”, liet ze zich ooit ontvallen in een interview. “Ze denken dat ik de hele dag champagne drink op het strand in Miami.” Naar eigen zeggen beheert ze haar eigen kledinglij­n, naar het voorbeeld van haar moeder die een eigen boetiek heeft gerund waar Brittny “omringd was met high fashion en de beste designers ter wereld”. En ze blogt nu over make-up, streetart of spinazie en hoe je de groente tot een gezonde snack omtovert.

Of het blijft duren tussen Courtois en de brunette, die overigens negen jaar ouder is dan de voetballer, is nog maar de vraag. De twee hebben allebei al een rumoerig liefdeslev­en achter de rug. Zo versleet Gastineau al verschille­nde lieven, onder wie olympisch zwemmer Michael Phelps met wie ze een jaar samen was, en liep ze bij haar volgend lief een blauw oog op.

Courtois scheidde in april nog van zijn Spaanse vriendin Marta, die kort daarna beviel van hun tweede kindje. Vlak voordien onthulden een Vlaams model en een Spaans naaktmodel hun affaire met de doelman, die in 2013 ook al over de tongen ging omdat hij Kevin De Bruynes lief had afgesnoept. SILKE REMMERY

 ?? FOTO'S PHOTO NEWS ?? Brittny Gastineau en Thibaut Courtois kussen en knuffelen in de bar van een hotel in Los Angeles. De Amerikaans­e societyfig­uur deelde de beelden zelf op Snapchat.
FOTO'S PHOTO NEWS Brittny Gastineau en Thibaut Courtois kussen en knuffelen in de bar van een hotel in Los Angeles. De Amerikaans­e societyfig­uur deelde de beelden zelf op Snapchat.
 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium