Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Op het werk kom je handen tekort, zowel door onverwacht­e extra klussen als door collega’s die hun werk hebben achtergela­ten en op vakantie zijn vertrokken. Niet klagen, je krijgt snel genoeg revanche.

STIER 214 T/M 205

De Zon en Mercurius versterken je talenten als onderhande­laar. Je beschikt over goede kaarten, overtuigt en vindt oplossinge­n. Maar Stieren die nog in april zijn geboren, kunnen discussies beter mijden.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Je wordt verwend! Op het werk helpen collega’s je met de moeilijkst­e klussen. Daarnaast groeit de motivatie door alle aanmoedigi­ngen die je krijgt voor je persoonlij­ke projecten.

KREEFT 226 T/M 227

De kalmte op het werk zwengelt de geruchtens­troom aan. Doe niet mee aan dit geroddel, want dat kan zich later ook tegen jou keren. Het is echt waar: spreken is zilver, zwijgen is goud.

LEEUW 237 T/M 238

Zoals altijd heb je zin om ergens mee aan de slag te gaan. Toch lijkt dit geen goed moment om iets groots aan te pakken, dus wacht daar even mee en gebruik die tijd om je plannen wat verder aan te scherpen.

MAAGD 248 T/M 239

De sfeer is niet om naar huis te schrijven, en je voelt je heel klein tegenover een enorme berg werk. Single, Venus vermindert je waakzaamhe­id. Pas op dat je niet in de val wordt gelokt.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Mercurius geeft je steun, en je kan projecten initiëren die aansluiten bij je ambities. Liefde: geluksvoge­l! Je geliefde is het niet alleen eens met je ideeën, maar deelt ook je wensen.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Een prettige werkdag. Als je in de handel actief bent, wordt het ook een actieve en lucratieve dag. Liefde: als het even niet botert, kan daar vandaag al veranderin­g in komen.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Wees optimistis­ch en heb vertrouwen! Alleen met deze positieve instelling kom je vooruit. Op vakantie kan er wat opschuddin­g ontstaan, misschien omdat een onschuldig­e flirt tot jaloezie leidt.

STEENBOK 2212 T/M 201

Je gaat in de aanval om je beste resultaten verder te verbeteren of om een einde te maken aan een onduidelij­ke situatie. Prima, luister maar niet naar mensen die je adviseren om het rustig aan te doen.

WATERMAN 211 T/M 192

Geef je ogen en oren goed de kost, want op het werk wordt iets voorbereid en daar circuleert nu al informatie over. Single, een nieuwe vriendscha­p kan onverwacht­e gevolgen krijgen.

VISSEN 202 T/M 203

Een moeilijke dag, vooral omdat enkele mensen in jouw omgeving een beetje nukkig zijn. Een klein beetje opletten is verstandig en zorgt ervoor dat je niet in de problemen komt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium