Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Ik moet nog wat wennen aan pa zijn dansmoves”

-

We treffen vader Gert Verdijck (44) en zoon Ben (18) uit Kapellen aan tijdens de set van Mark with a K, ook een Kapellenaa­r. Het is duidelijk dat vader en zoon naar Tomorrowla­nd zijn gekomen om te feesten. Het is al het vijfde jaar op rij dat Gert het festival bezoekt. Dit jaar heeft hij voor het eerst zijn zoon bij. “Hij was al twee jaar aan het aftellen, en daar zit ik wel voor iets tussen”, vertelt Gert.

“Vijf jaar geleden wilde ik het festival eens gezien hebben, omdat er zoveel over verteld werd. Nu hoop ik dat ik elk jaar kan blijven komen.”

Vader en zoon zijn duidelijk muzieklief­hebbers. “We zijn ook samen een dag naar Rock Werchter geweest, maar dit is toch meer mijn ding”, zegt Ben. “Ik vind het geweldig om dit met mijn vader te kunnen doen, muziek is een gedeelde passie. Ik moet alleen nog wat wennen aan zijn dansmoves...”

Al liggen de voorkeuren van vader en zoon wel tamelijk ver uit elkaar. “Ik ben meer fan van het oudere werk, de muziek van de jaren negentig, zoals Jan Vervloet en de andere dj’s van Bonzai. Ik wilde Ben absoluut de sets van die mannen laten zien.”

“En ik wil mijn vader laten kennismake­n met de muziek waar ik dagelijks naar luister. De meer opkomende dj’s, zoals Robin Schulz, Sam Felt en Jonas Blue. Fijn dat we elkaar nieuwe dingen leren kennen”, zegt Ben.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium