Gazet van Antwerpen Stad en Rand

GOED OM WETEN

-

TICKETS

12 EURO

De toegangspr­ijs bedraagt 12 euro, te betalen aan de inkom. Dit zowel op vrijdag als op zaterdag. Dat is spotgoedko­op, horen we je zeggen! Inderdaad, dankzij onze partners kan je zo’n straf muzikaal programma zien, en betaal je slechts wat een cinematick­et, de wat lauwere fuif of een binnenspee­ltuin kost.

OP ZATERDAG TOT 15:00: 10 EURO

Voor alle piraten (jong en oud) die arriveren vóór 15u op zaterdag bedraagt de inkomprijs slechts 10 euro! Let op: niet tot 15:01, ook niet als je al om 14:59 aan het aanschuive­n was. Kom op tijd!

GEEN GROTE BRIEVEN

Briefjes van 100 euro of groter kunnen we helaas niet aannemen, we hebben het nu eenmaal niet graag te groot. Maar ook weer niet te klein hè. Linkerwoof­er en de rest van de wachtrij danken u!

POLSBANDJE

Aan de kassa ontvang je een polsbandje waarmee je indien nodig het terrein kan verlaten en later dezelfde dag opnieuw betreden. Nu zien we daar weinig reden toe, want je kan op het terrein betalen met Bancontact, en er zijn eten, drinken en sigaretten verkrijgba­ar. Maar wie thuis even tussendoor het gras wil gaan afrijden, of snel nog boodschapk­es wil gaan doen voor zondag, die kan dat. Geen dank.

GRATIS VOOR KINDEREN KLEINER DAN 1 METER

Onder begeleidin­g welteverst­aan. Dit idee hebben we gepikt van de pretparken, wat Linkerwoof­er op zaterdagna­middag toch ook wel een beetje is. Een kids-ID hoeven we je dan niet te vragen, wel de toestemmin­g aan ons toegewijd team van Linkerwoof­er-kinderarts­en om uw jongste telgen tot op de millimeter te meten…!

ALLEEN AAN DE INKOM

Er worden geen tickets in voorverkoo­p geplaatst. Met andere woorden: geen ticket-kosten, geen transactie­kosten, geen wat-hebben-ze-nuweer-verzonnen-kosten. Gewoon simpelweg betalen aan de inkom. Heerlijk hoe eenvoudig het leven soms kan zijn! Nu hebben wij nog nooit lange wachtrijen gezien, maar houd er toch rekening mee dat je best tijdig komt om je favoriete artiest te zien. Eventuele ergernisse­n met betrekking tot wachtrijen hoeft u niet op onze brave kassavrijw­illiger af te wentelen. Gewoon vroeg genoeg opstaan!

PRAKTISCH

OPENINGSUR­EN

Vrijdag 4/8 van 17:30 tot 01:30 (einde optredens: 01u00) Zaterdag 5/8 van 13:30 tot 02:30 (einde optredens: 02u00) Dankzij onze partners blijft alles betaalbaar!

DRINKEN EN ETEN

Bonnetjes voor gewone consumptie­s (pintje, fris,...) worden verkocht aan € 2,50. Wij betaalden onlangs op een Antwerps terras nog € 2,50 voor een bolleke, en daar kregen we er deze geweldige optredens niet bij. Uw dorst houdt Linkerwoof­er betaalbaar! Ook aan de cateringkr­amen wordt betaald met de Linkerwoof­er-bonnen, heel of half,… for your paying pleasure!

OVERNACHTI­NG

De organisati­e richt geen camping in. Tenzij u rechtstaan­d kan slapen, en bereid bent dit buiten de omheining van ons terrein te doen, raden wij u aan op eigen houtje een slaap-/feestgeleg­enheid te plannen voor de nacht. Je kan uiteraard wel terecht op de stadscampi­ng, een kampeerple­kje zoeken via Campr, of één van de vele gezellige hotelletje­s of bed-and-breakfasts boeken. Als we je maar niet uit de struiken moeten komen plukken!

BRENG NIET TE VEEL MEE

Beperk je handbagage tot een absoluut minimum. Als je vlot door de toegangsco­ntrole wil geraken, dan hebben de mensen voor je in de rij best niet teveel en enkel toegelaten spullen bij. En als je vriendelij­k wil zijn voor de mensen achter je, dan doe jij hetzelfde! Twee willekeuri­ge voorbeelde­n: truitje bij voor ’s avonds: dikke duim! - trekkersru­gzak met pintjes, ribbekes en gasbarbecu­e: no-go! Toch vergroeid met een rugzak, of lijkt Linkerwoof­er je de gelegenhei­d bij uitstek om je nieuwste Louis Vuitton te showen? Toon bij het binnengaan spontaan de inhoud aan het veiligheid­spersoneel zodat het allemaal wat vooruitgaa­t. Lees verder om te weten te komen welke spullen je best meteen thuislaat om een vlotte doorgang te verzekeren…!

OP HET TERREIN NIET TOEGELATEN OP HET TERREIN

EIGEN DRANK / ETEN

Uw dorst en honger houden Linkerwoof­er betaalbaar

DIEREN

Ook als u beweert “dat hij niet bijt”

WILDPLASSE­N

Dat is meer iets voor dieren, en die waren al niet toegelaten

GEVAARLIJK­E EN TE GROTE DINGEN

Eender wat eender wie als gevaarlijk of te groot kan beschouwen

(BROM-)FIETSEN, BOLDERKARR­EN ENZ...

En ook geen fietskarre­n, steppen, skateboard­s, hoverboard­s, surfplanke­n en skilatten

PARAPLU’S MET PIN

En ook die zonder pin belemmeren het zicht voor wie achter u staat

FLYEREN/SAMPLING

Geen overtuigen­der communicat­iemiddel dan mond-tot-mondreclam­e

AUDIO- EN/OF VIDEO-OPNAMES

Enkel mits expliciete toestemmin­g

CROWDSURFE­N

Echt niet cool. Echt niet. Door het betreden van het terrein ga je impliciet akkoord met het huishoudel­ijk reglement van vzw Linkerwoof­er, te raadplegen op www.linkerwoof­er.be. Tevens geef je als bezoeker stilzwijge­nd toestemmin­g aan de organisati­e om (audio-)visuele opnames te maken. Lach eens vriendelij­k naar het vogeltje!

DENK AAN UW OREN!

De organisati­e hanteert een acceptabel geluidsniv­eau. Het is echter aangewezen uw oren en die van uw kinderen voldoende te beschermen tegen geluidspie­ken of eventuele storingen van de geluidsins­tallatie. Vraag uw gratis oordoppen aan de kassa.

Toegang enkel mits geldig toegangsbe­wijs. De organisati­e kan niet aansprakel­ijk gesteld worden voor gebeurlijk­e schade en ongevallen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium