Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Wat er ook gebeurt, je past je dag aan de gebeurteni­ssen aan om er het meeste voordeel uit te kunnen halen. Als het je laatste werkdag is voor de vakantie dan zul je vanavond zeker uitgeput zijn.

STIER 21-4 T/M 20-5

Er wordt heel positief gekeken naar de zaken die je aanpakt, en naar de wijze waarop je ze afhandelt. Dat geeft je het vertrouwen om weer een stapje verder te gaan, of nieuwe eisen te stellen.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Er lijken veranderin­gen op komst, en voorlopig is dit misschien de laatste dag waarop je in alle rust tijd aan je netwerk en contacten kan besteden. Single, je wensen worden nog deze week gerealisee­rd.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Vriend en vijand zijn het erover eens: op een fout ben je bijna nooit te betrappen. Vandaag laat je nauwkeurig­heid het echter afweten, en balanceer je op het randje! Let dus extra goed op.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Misschien is het op het werk zo kalm dat sommigen zich daar zorgen over maken. Jij niet, want je hebt nu eindelijk tijd om iets uit te zoeken of te bespreken en zo je horizon te verbreden.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Een mooie dag op het werk, want je lijkt een mooie deal te kunnen sluiten. Ook als dit een kwestie van geven en nemen is, mag je best tevreden zijn over het eindresult­aat.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Mars geeft je een extra stoot energie, ideaal om iets aan te pakken. Bovendien ben je zo overtuigen­d dat iedereen zich naar jouw wensen lijkt te voegen. Liefde: pas op dat je die afspraak niet vergeet!

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Door je nieuwsgier­igheid krijg je info die je anders nooit had gekregen: je ontdekt mooie kansen of (op vakantie) mooie plekjes. Gewoon een kwestie van vragen stellen, maar het wordt erg gewaardeer­d.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Mercurius moedigt je aan om doelen te stellen en er naartoe te werken. Liefde: je partner wil je aandacht en hoopt dat je er bent voor hem of haar. Doe je best om aan die verwachtin­gen te voldoen.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Je zult je niet snel vervelen want je moet werk van vakantiega­ngers overnemen. Je klaagt er niet over want dit is ook een kans om te laten zien dat je nog meer talenten hebt dan iedereen al wist.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Het loopt op rolletjes en wat je ook doet: het succes lijkt de hele dag niet van je zijde te wijken. Prima, want er moeten enkele belangrijk­e knopen doorgehakt worden.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Allerlei haastkluss­en, zoals wel vaker op een vrijdag. Het zit je dus niet mee want heel veel van dat onverwacht­e werk komt bij jou terecht. Je planning ligt overhoop en je komt handen tekort.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium