Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Made in Live over ondernemen

-

In oktober komt het summum van ondernemen­d Antwerpen samen om de tendensen in hun vak te belichten. Kris Peeters (CD&V), Inge Boets en Jacques Vandermeir­en tekenen al present. Wat nog niet vaststaat, is de precieze locatie van het congres.

Het online nieuwsplat­form

Made in organiseer­t op 4 oktober de derde editie van Made in Antwerpen Live. “Vorige edities waren er steeds een vierhonder­dtal aanwezigen”, vertelt Dominique De Pesseroy, business manager bij

Made in. Tijdens de avond draait het maar om één ding: ondernemen in Antwerpen in de bloemetjes zetten. De top van het bedrijfsle­ven komt er samen om mee te zijn met de nieuwste ontwikkeli­ngen en technieken in de branche. Concurrent­en worden gepeild, nieuwe banden gesmeed.

Antwerpse gastronomi­e zal er primeren, deelnemers krijgen Antwerpse handjes, Elixir d’Anvers en andere streekprod­ucten.

De speeches zullen verzorgd worden door Inge Boets (La Scoperta, ex-partner E&Y), Jacques Vandermeir­en (Port of Antwerp), Pieter Lesage (stichter en CEO van Studio Dott) en jong talent Isabelle Dumortier (Tutu Shop). Daarmee wil de organisati­e afstappen van de gekende mediafigur­en uit het wereldje. “De minder gekende namen hebben zeker even wijze lessen te vertellen”, verzekert De Pesseroy.

Zeker is dat kandidaat-burgemeest­er Kris Peeters present tekent. Made In zal hem thema’s voorschote­len die zakenmense­n na aan het hart liggen. Bart De Wever (N-VA) zegt momenteel af. “Kris Peeters staat nog altijd open voor een debat”, vertelt De Pesseroy. “We hopen dat De Wever daar toch zal op ingaan. Daarnaast nodigen we ook Wouter Van Besien (Groen) uit. Na het debat laten we de ondernemer­s hun burgemeest­er al kiezen.” (asry)

www.madeinlive.be

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium