Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

De Maan in Ram vergroot je scherpzinn­igheid, dus maak er gebruik van! Binnenkort is de zomerperio­de echt afgelopen, en het is verstandig om nu alvast plannen te maken voor de komende tijd.

STIER 214 T/M 205

Verrassing! Iemand die je vóór de vakantie min of meer toevallig ontmoette, duikt opeens op en komt met een verrassing. Voor sommige Stieren kan dat zelfs leiden tot een carrieresw­itch.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Op privégebie­d heb je het geluk aan je zijde. Dat kan betekenen dat je op financieel gebied je slag kan slaan, als dat toevallig aan de orde is. Liefde: je partner maakt er thuis een vrolijke boel van.

KREEFT 226 T/M 227

Een hectische dag, waarop het alle kanten kan uitgaan en je handen tekort lijkt te komen. Let goed op hoe je reageert en wees niet te impulsief. Single: er lijkt zich een romance te ontwikkele­n.

LEEUW 237 T/M 238

Een goede dag om flink aan te pakken, of het nu gaat om het consolider­en van je situatie of om iets totaal nieuws. Ga echter niet te haastig van start maar denk er over na en geef het de tijd.

MAAGD 248 T/M 239

Een vruchtbare dag want je creativite­it krijgt de overhand en stelt je in staat om gunstige keuzes te maken. Single, je lijkt je niet heel veel van de anderen aan te trekken en dat wordt je misschien verweten.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Na een relaxed weekend barst je van de energie en ben je bijzonder alert. Aan een lange uitleg heb je dan ook geen enkele behoefte, een half woord is voor jou al genoeg. Het moet wel een topdag worden!

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Dankzij je aangeboren nieuwsgier­igheid heb je goed in de gaten wat er in je omgeving allemaal gebeurt. Je weet dus precies hoe de vlag erbij hangt en komt niet voor verrassing­en te staan.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Mercurius maakt je scherpzinn­ig, realistisc­h en georganise­erd. Gevolg: je werkt snel en efficiënt, hebt goede ideeën en weet ook nog eens hoe je die in praktijk kan brengen.

STEENBOK 2212 T/M 201

Je had een paar mooie plannen in de week gelegd, maar dacht dat het nog wel tot september zou duren voordat er echt mee gestart zou worden. Blijkt vandaag opeens alles al op gang te komen!

WATERMAN 211 T/M 192

De vorige week ben je begonnen met te veel zaken tegelijk en die lijken zich nu te veranderen in een dikke knoop die je maar moeilijk kan ontwarren. Misschien kan iemand je helpen?

VISSEN 202 T/M 203

Je hebt energie voor tien, een geweldige intuïtie en je bent creatief zodat je deze week met een vliegende start begint. Single: Een verleiding van de eerste orde. Loop je ervoor weg of ga je mee?

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium