Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Andere slachtoffe­rs

-

Jared Tucker 43 jaar, Verenigde Staten

Heidi Nunes (40) uit Californië zocht sinds de aanslagen naar haar man Jared. Zijn naam komt niet voor op de lijst van slachtoffe­rs die in ziekenhuiz­en zijn opgenomen. Gevreesd wordt dat hij de aanslag niet heeft overleefd. Het koppel uit Walnut Creek was in Barcelona om er hun eerste huwelijksv­erjaardag te vieren. De vrouw vreest het ergste voor haar man. (mkm)

Javi Martínez 3 jaar, Spanje

Het jongste slachtoffe­r is amper drie jaar oud en was met zijn moeder, grootmoede­r en tante op stap toen de aanslag gebeurde. Zijn tante raakte ernstig gewond. Javi woonde met zijn familie in Rubí, 15 km van Barcelona, maar ze verblijven het grootste deel van de zomer in hun vakantiehu­is in Pallaresa. De burgemeest­er was zwaar aangeslage­n toen hij het tragische nieuws bekendmaak­te. (mkm)

Bruno Gulotta 35 jaar, Italië

De werkgever van Bruno maakte bekend dat de Italiaanse vader van twee jonge kinderen om het leven was gekomen. De ITspeciali­st was met zijn gezin op vakantie. “We waren aan het wandelen”, zegt partner Martina. “Ik droeg ons dochtertje Aria. Bruno had Alexander vast. Plots was die auto daar.” De vrouw kon nog net haar zoontje in veiligheid brengen. (mkm)

Francisco López Rodriguez 60 jaar, Spanje

Francisco liep met zijn echtgenote op de Ramblas toen de bestelwage­n over het trottoir raasde. De man uit Lanteira (Granada) verhuisde jaren geleden naar hoofdstad Madrid. Zijn vrouw ligt nog zwaargewon­d in het ziekenhuis. Een nicht van haar raakte gewond, terwijl haar minderjari­ge zoon om het leven zou zijn gekomen. Rodriguez was net met pensioen. (mkm)

Luca Russo 25 jaar, Italië

Luca, een ingenieur uit Padua, was met zijn verloofde Marta Scomazzon op reis in Barcelona. Kort voor de aanslag nam zij nog een selfie van hen beiden. De jonge vrouw werd ook geraakt door de bestelwage­n, maar ze herstelt in het ziekenhuis. “Luca was een uitzonderl­ijke kerel. Iedereen is geschokt dat hij er niet meer is”, klinkt het in zijn woonplaats. (mkm)

Julian Cadman 7 jaar, Australië

Volgens de Australisc­he overheid is een 7jarig jongetje vermist. Het gaat om Julian Cadman, geboren in Engeland maar opgegroeid in Australië. Zijn mama is aangetroff­en in een ziekenhuis in Barcelona. Haar toestand is stabiel. De tante van Julian noemt hem “erg lief” en kan niet vatten wat er gebeurd is. “Zijn moeder raakte gescheiden van haar zoontje. We weten nog steeds niet waar hij is.” (mkm)

 ?? FOTO RR ??
FOTO RR
 ?? FOTO RR ??
FOTO RR
 ?? FOTO RR ??
FOTO RR
 ?? FOTO RR ??
FOTO RR
 ?? FOTO RR ??
FOTO RR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium