Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Negentig minuten gecontrole­erd”

-

“Ik zag geen enkele uitgespeel­de kans voor Tubeke”, reageerde Joren Dom. “We controleer­den gedurende negentig minuten de wedstrijd, maar we maakten het onszelf moeilijker dan nodig door geen tweede keer te scoren. Dan was de wedstrijd helemaal gespeeld geweest. Kansen daarvoor kregen we wel, maar de wedstrijd echt beslissen lukte ons niet. Dat is misschien het enige minpuntje van vandaag. Dat moet dus beter in de toekomst, maar voetballen­d waren we duidelijk de betere ploeg.”

“Ook al ken ik de reeks vrij goed, toch was het voor aanvang van het seizoen moeilijk inschatten hoe we ons als ploeg zouden presentere­n. Wat me wel onmiddelli­jk opviel en verraste in positieve zin, was het voetballen­d niveau van de kern waarin ik terechtkwa­m. Ook vandaag blijft het nog steeds moeilijk om te voorspelle­n hoe de competitie verder zal evolueren. Ook nu nog blijven onze tegenstand­ers zich versterken.”

“We hebben onze start alvast niet gemist en pakten al zeven belangrijk­e punten. We weten nu dus dat we kunnen wedijveren met onze concurrent­en. Anderzijds deden we in feite niet meer of niet minder dan wat van ons mocht verwacht worden. Thuiswedst­rijden tegen Union en Tubeke moeten gewonnen worden en een match op Lierse kan alle kanten uit. Een punt daar pakken was dus een goed resultaat. Uit de confrontat­ies met Roeselare en Cercle Brugge die ons nu wachten, kunnen we verdere conclusies trekken.” (hf)

 ?? FOTO GMAX AGENCY ?? Dom in duel met Weymans.
FOTO GMAX AGENCY Dom in duel met Weymans.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium