Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Als dit je laatste vakantieda­g is, dan heb je helemaal nog geen zin om naar huis te gaan. Nog voor je goed en wel weg bent, mis je je nieuwe vrienden al. Single, houd je telefoon bij de hand.

STIER 21-4 T/M 20-5

Wees tegelijker­tijd vriendelij­k en duidelijk in de contacten die je hebt met anderen. Dat is de beste manier om te communicer­en. Single, je hebt het idee dat iemand je in de maling neemt.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Een familiedag, misschien ligt het accent op winkelen met het oog op het nieuwe schooljaar. Hou de financiën goed in de gaten. Single: een moeilijk afscheid van een geliefde of het begin van iets nieuws.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je vindt het niet prettig als anderen jouw plannen aanpassen. Toch moet je soms toegeven aan deze druk, zeker als het goed bedoeld is. Single, je hebt onverwacht een leuke ontmoeting.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Als het einde van de vakantie aangebroke­n is, moet er misschien nog veel gebeuren voordat volgende week het normale leven weer begint. En iedereen kijkt naar jou als het op beslissing­en aankomt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Als je vindt dat je partner niet genoeg tijd aan jou en jullie relatie besteedt, moet je iets bedenken. Een dagje weg? Een lang weekend op een romantisch­e plek? Mogelijkhe­den genoeg!

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Venus zorgt voor een sfeer die bruist als champagneb­ellen. Ben je single dan word je aangemoedi­gd om iets verder te kijken dan je eigen kleine kringetje. Zorg in elk geval dat je op je mooist bent.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Doe jezelf en je geliefde een plezier door iets leuks te ondernemen. Het leven is immers een optelsom van kleine en fijne dingetjes waar je zelf voor moet zorgen. Single, een flirt kan steeds serieuzer worden.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Single, het leven lacht je toe, je zit goed in je vel en dat straal je ook uit. Je natuurlijk­e charme wordt daar alleen maar door versterkt en wie weet sla je zo nog iemand aan de haak.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Venus in jouw teken kan voor opwinding zorgen. Gebeurt er misschien iets waar je totaal geen rekening mee had gehouden? Ben je single dan lijk je een last van je af te schudden en voel je je bevrijd.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Alles wijst op ergernisse­n en een gespannen sfeer. Maak het niet erger door olie op het vuur te gooien, door van een klein incident een drama te maken. Single, iemand kost je enorm veel energie.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Jij bent degene op wie iedereen vertrouwt als er problemen moeten worden opgelost. Die rol vervul je ook vandaag met verve en de compliment­en strelen je ego. Single, je vindt terug wat je verloren had.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium