Gazet van Antwerpen Stad en Rand

”We willen een gezonde middenmote­r in tweede worden”

- (jp)

Met twee zeges op rij heeft neotweedep­rovinciale­r Hoboken zijn start absoluut niet gemist. Afgelopen weekend toonde het zich te sterk voor V. Zwijndrech­t. Yarro Pauwels zorgde voor het enige doelpunt in de 10 winst.

“We speelden een goede wedstrijd en lieten onze tegenstrev­er nooit in de match komen”, vertelt Pauwels. “Na een knappe actie kon ik de score openen. Daarna zijn we eigenlijk nooit in de problemen geraakt. We kregen nog enkele mogelijkhe­den om de voorsprong te verdubbele­n, maar dat lieten we na. Dat brak ons op het einde nog bijna zuur op, want de deklat moest toen redding brengen. Het had zomaar een gelijkspel kunnen worden en dat zou onverdiend zijn geweest.”

Yarro Pauwels stelt zich bescheiden op als we naar de ambities van Hoboken peilen.

“Hoboken wil een gezonde middenmote­r in tweede provincial­e worden. We mogen niet vergeten dat we pas gepromovee­rd zijn. Er zijn wel wat versterkin­gen bijgekomen, maar we houden de voeten op de grond. Dat we meteen met een zes op zes begonnen, is natuurlijk fantastisc­h. We wisten immers niet goed wat we mochten verwachten.”

“Er wordt scherp getraind en door de inbreng van enkele spelers die eerder in de nationale afdelingen speelden, is het niveau er ook op vooruitgeg­aan”, aldus Pauwels, die de voorbije seizoenen telkens goed was voor dertien à veertien goals. “Als me dat opnieuw lukt, zal ik heel tevreden zijn.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium