Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Wereldster­ren zien Dimitri Vegas en MATTN ‘ja’ zeggen op Ibiza

- (hdb)

Djkoppel Dimitri Vegas (35) en Anouk Matton (25) hebben elkaar gisteren het jawoord gegeven op een idyllisch strand op Ibiza. Onder de 170 gasten internatio­nale sterren als David Hasselhoff en Paris Hilton, topdj’s als Martin Garrix en Armin van Buuren en BV’s van Astrid Bryan tot Peter Van de Veire. Van een societyhuw­elijk gesproken.

Zij in een witte prinsessen­jurk van Nicky Vankets. Hij in een strak wit pak, gekozen door zijn bruid. De Limburgse schone Anouk Matton beloofde gisteren haar eeuwige trouw aan haar Antwerpse vriend Dimitri Thivaios. Anouk, het fotomodel dat draait onder de naam MATTN en Dimitri, de helft van Dimitri Vegas & Like Mike, trouwden vorige week al voor de wet in Antwerpen. Maar gisteren was het tijd voor het echte werk: een droomhuwel­ijk op het Spaanse feesteilan­d Ibiza, vol glitter en glamour.

“Zoals de traditie het wil, hebben we apart geslapen”, vertelt Anouk wanneer we haar net voor het huwelijk nog even bellen. “We hebben een huis op Ibiza, waar de hele familie nu ook logeert. Ik ben in ons huis gebleven, Dimi is bij zijn broer Mike gaan slapen. Pas bij de ceremonie zien we elkaar terug. Hoe zijn kostuum eruitziet, weet ik al. Hij had een beetje raad nodig, dus ik ben het mee gaan kopen (lacht). Mijn jurk is voor hem wel een verrassing tot op de ceremonie.”

Een jurk, twee looks

De trouwjurk van Anouk is ontworpen door Nicky Vankets. “Ik heb altijd al in mijn hoofd gehad hoe mijn trouwkleed er moest uitzien”, vertelt ze. “Ik heb foto’s laten zien en aan de hand daarvan heeft hij mijn kleed ontworpen. Het kleed bestaat uit twee delen. Tijdens de ceremonie draag ik een brede jurk, met een wijde rok. Die rok kan ik na de ceremonie uitdoen, zodat het een strakke, nauw aansluiten­de jurk wordt. Ik heb maar één jurk, maar wel twee looks. Die eerste jurk is te warm voor de hele avond. En te zwaar. Het is een heel gewicht.”

 ?? FOTO RR ?? Het djkoppel deelde een foto van zijn outfit op Instagram.
FOTO RR Het djkoppel deelde een foto van zijn outfit op Instagram.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium