Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204  Je lijkt nerveus en niet in topvorm. Niets gaat gemakkelij­k, je stagneert en vindt het moeilijk om bepaalde collega’s te helpen. De gedachte aan het komende weekend pept je misschien op.

STIER 214 T/M 205  Je hebt een geweldige energie en op het werk lijkt alles volgens planning te verlopen. Ongetwijfe­ld is dit het goede moment om bepaalde zaken aan te pakken en te laten zien waar je toe in staat bent.

TWEELINGEN 215 T/M 216  Onverwacht­e klusjes, irritante problemen en vertraging­en. Daarmee begint deze dag niet best, maar naarmate de uren verstrijke­n los je toch het ene na het andere probleem op. Toch mooi! KREEFT 226 T/M 227  Het wordt nu tijd om echt werk te maken van je plannen. Er moeten alleen nog wat details worden gladgeschu­urd, daarna heb je vrij baan en kun je het tempo opvoeren.

LEEUW 237 T/M 238  Dat je strijdlust­ig bent, is alom bekend en daarom word je misschien gevraagd om te intervenië­ren in een kwestie waar je eigenlijk niets mee te maken hebt. Laat je niet voor het karretje spannen!

MAAGD 248 T/M 239  Als het moet kan je snel in actie komen en dan ook beslissing­en nemen voor de toekomst. Volgens Mercurius maak je de goede keuzes en kun je de komende weken met een gerust hart tegemoet zien. WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 Sommige zaken kosten nu eenmaal tijd,

 en je geduld zal waarschijn­lijk zwaar op de proef worden gesteld. Houd je aan de regels, zoek niet naar sluipwegen en probeer het grote geheel te overzien.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 Neem de zaken zoals ze komen want de

 tijd is in jouw voordeel. Maar geef voorrang aan werk dat concentrat­ie, doorzettin­gsvermogen, en ook wat koppigheid vereist. Die heb je namelijk in overvloed.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 De week lijkt met klaroenges­chal te

 eindigen: je resultaten worden met applaus begroet, je krijgt nieuwe middelen tot je beschikkin­g en lijkt te worden gesteund door de hogere legerleidi­ng. STEENBOK 2212 T/M 201  Goed, er ontstaan vandaag wel wat probleempj­es hier en daar, maar die zullen je nauwelijks ophouden. Ze vormen zelfs een extra motivatie. Single, een goede vriendscha­p wordt nog hechter.

WATERMAN 211 T/M 192  Een dag vol irritante voorvallen. Wees alert op stoten onder de gordel, kijk uit voor geniepige concurrent­en en houd je emoties onder controle. Zo bescherm je je belangen het best.

VISSEN 202 T/M 203  Ook deze vrijdag valt weer op door spoedkluss­en. Die lijken des te vervelende­r omdat sommige mensen afwezig zijn, en je er dus helemaal alleen voor staat. Moeilijk, maar je slaat je er doorheen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium