Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Als je single bent is er weinig te melden, behalve als je je voorbereid­t op een lange reis. Dan kan je kennis maken met een aantrekkel­ijk iemand die je leven volledig op zijn kop zet.

STIER 21-4 T/M 20-5

Je lijkt vandaag maar moeilijk tevreden te stellen! Je partner en anderen hebben dat al snel in de gaten. Als je je houding niet verandert leidt dat onherroepe­lijk tot een vervelend sfeertje.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Je energie is indrukwekk­end, net zoals de wil om je naasten te betrekken bij wat je doet. Opgepast: als je hen je ideeën wilt opleggen, kan dat leiden tot conflicten. Is het dat waard?

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Deze dag biedt interessan­te perspectie­ven. Jij en je partner zijn inventief en creatief, en die combinatie kan tot leuke dingen leiden. Single, je hebt leuke contacten maar ze leiden nergens toe.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Single, je droomt van iemand die buiten je bereik lijkt, en die bijna onmogelijk te benaderen is. Maar dit weekend krijg je steun van Venus en kan er misschien toch iets gebeuren...

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Het kan een saaie dag worden, die zorgt voor een bedompte sfeer. Je kan dat voorkomen, maar alleen als je je fantasie aan het werk zet. Single, ga uit en richt je pijlen op die ene persoon.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Single, misschien lost iemand waar je onlangs kennis mee maakte weer in het niets op. Niet boos worden, voor vandaag belooft Venus spannende ontmoeting­en die je zelfvertro­uwen weer opkrikken.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

De communicat­ie hapert en door een misverstan­d kan je in een grappige situatie belanden. Single, ben je nog steeds teleurgest­eld? Misschien zijn je verwachtin­gen te hoog gespannen.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Als je het even niet meer ziet zitten en je kwetsbaar en hypergevoe­lig bent, lijkt die dip niet lang te duren, daar zorgen je naasten wel voor. Single, de ontmoeting vanavond geeft je vleugels en lef.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Heb je gemerkt dat de mooiste verrassing­en soms onaangekon­digd komen? In elk geval lijkt dat vandaag het geval: ontmoeting­en, leuke gesprekken en veel pret. En je hebt genoeg puf om er volop van te profiteren.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Het humeur van je partner zorgt misschien voor een moeilijke ochtend. Probeer het langs je heen te laten gaan, het is maar tijdelijk. En wie weet word je straks gecompense­erd voor het aangedane ‘leed’.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Je levenslust en energie werken aanstekeli­jk. Je neemt initiatiev­en en je naasten volgen in je spoor. Pas wel op dat je niet (zonder het zelf te beseffen) een kleine tiran wordt die alles bepaalt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium