Gazet van Antwerpen Stad en Rand

VOETBAL KORT

-

Operatie De Ceulaer (Westerlo) geslaagd. Benji De Ceulaer heeft een succesvoll­e operatie aan de linkerscho­uder ondergaan. De aanvaller scheurde tijdens de wedstrijd tegen Roeselare het gewricht tussen sleutelbee­n en schouderbl­ad. Hij zal twee maanden niet beschikbaa­r zijn. (sks) Lierse versterkt zich met Djaïd Kasri. Lierse voegde gisteren nog de Franse verdedigen­de middenveld­er Djaïd Kasri aan zijn kern toe. Kasri genoot zijn jeugdoplei­ding bij Nantes en verhuisde nadien naar Zaragoza. Daarop trok hij naar België en was hij achtereenv­olgens bij Eupen, Virton en Antwerp aan de slag. Hij onderteken­de een contract tot het einde van het seizoen.

Kasri was eerder al op proef op het Lisp en liet een positieve indruk. Doelman Tom Miyters wordt niet aangeworve­n. (kugu) De Ridder (Lokeren) twijfelach­tig voor

zondag. Steve De Ridder blijft twijfelach­tig voor de wedstrijd van zondag tegen Zulte Waregem. Tegen het einde van de week wordt bekeken of hij inzetbaar is. Mario Ticinovic (schouder) heeft intussen de looptraini­ng kunnen hervatten, maar de wedstrijd tegen Zulte Waregem komt wellicht nog te vroeg. Bob Straetman (hamstrings) staat nog even aan de kant met een blessure. (whb)

Vanheusden (Inter) maanden out. Een

grote domper voor Zinho Vanheusden

(18). De Hasselaar van Inter Milaan liep gisteren in de Youth League-wedstrijd tegen Dinamo Kiev een kruisbandb­lessure op in de linkerknie. De centrale verdediger wordt geopereerd en wacht daarna een maandenlan­ge revalidati­e. De jonge Belg stond dicht bij een debuut in de eerste ploeg van Inter Milaan. (bfa)

Van Cleemput hervat looptraini­ng

bij KV Mechelen. Het einde van het blessurele­ed komt stilaan in zicht voor Jules Van Cleemput. De jonge rechtsback werkte gisteren zijn eerste pijnvrije looptraini­ng af in drie maanden en lijkt dus bijna verlost van zijn overbelast­ingsletsel aan de enkel. Uros Vitas blijft twijfelach­tig voor de wedstrijd van zaterdag op Moeskroen. De Servische verdediger trainde gisteren nog individuee­l op het veld, net als youngster Jubitana (knie). (thst)

Anderlecht U19 verloor in de UEFA Youth League met 1-2 van Celtic.

(b)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium