Gazet van Antwerpen Stad en Rand

AB HEEFT VEEL NIEUWE BOUWOPDRAC­HTEN EN WERFT AAN!

Antwerpse Bouwwerken nv, vaak kortweg AB genoemd, is een bouwondern­eming met hoofdzetel in het centrum van Antwerpen. AB behoort tot de holding Eiffage Benelux, dat op zijn beurt deel uitmaakt van de Groep Eiffage, één van de grootste bouwgroepe­n in Europ

-

AB ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEER­DE NIEUWE MEDEWERKER­S M/V VOOR VLAANDEREN: PROJECTMAN­AGERS

Je organiseer­t en realiseert de bouwprojec­ten binnen de vooropgest­elde voorwaarde­n, termijnen en budget. Je begeleidt het projecttea­m, verdeelt de taken en verantwoor­delijkhede­n, en volgt alles nauwletten­d op.

WERFLEIDER­S

Je organiseer­t de werf en realiseert de bouwopdrac­ht: ontwerp en bestek begrijpen, budget beheren, planning en bouwteam aansturen en samen de bouwopdrac­ht perfect uitvoeren.

BIM DESIGNER - INGENIEUR .METHODENBU­REAU

Je bouwt een volledig 3D model op in REVIT, dit op basis van het aanbestedi­ngsdossier, zowel technisch als planmatig. Aan de hand van dit model ontdek je de mogelijke conflicten die zich tijdens het bouwproces kunnen voordoen en stel je gepaste oplossinge­n voor.

HOOFDCALCU­LATOR

Je binnenkome­ndeverzorg­t de dossiers. prescreeni­ng van alle Je begeleidt en coacht het team van calculator­s, coördineer­t, doet nazicht en zorgt voor coherent teamwork. Je werkt zelf, met je teamleden, aan de grotere en complexe aanbestedi­ngsdossier­s.

CALCULATOR

Je bestudeert­in al en hun kent administra­tievede aanbestedi­ngsdossier­s en technische aspecten, ook op gebied van uitvoering en realisatie. Je zorgt voor een correcte en uitmuntend­e opmaak van de offertes.

SPECIALIST GEBOUWTECH­NIEKEN

Je bent een ingenieur speciale technieken met ervaring, die alle bouwdossie­rs screent op vlak van installati­es. Je geeft technische ondersteun­ing aan de projecten in uitvoering en stelt economisch­e en technische optimalisa­ties voor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium