Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Als het op bepaalde gebieden niet goed gaat met een van je naasten, dan wordt het tijd om je ogen eens de kost te geven. Ontkennen of negeren heeft geen zin, er iets aan doen wel.

STIER 21-4 T/M 20-5

Niemand is perfect maar met wederzijds begrip en tolerantie kan de sfeer thuis goed blijven. Blijf dus kalm en maak er geen punt van als sommige dingetjes even niet aan het ideaalbeel­d beantwoord­en.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Geef vandaag prioriteit aan ontspannin­g, zo leer je de kleine pleziertje­s waarderen die samen je grote geluk vormen. Single, je weekend lijkt wel een kleine vakantie. Je kan doen waar je zelf zin in hebt.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

Je hebt een intense behoefte om je hart uit te storten bij je geliefde en te vertellen wat je het meest bezig houdt. Single, doe jezelf een plezier en geniet van het leven zoals het is.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Sleur kan een vreselijke impact hebben op elke relatie, dus kom snel in actie en zorg voor nieuwe en verrassend­e impulsen. Single: degene waar je een oogje op hebt, komt eindelijk in beweging.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

De planeten hebben het goed met je voor en dat resulteert in eendracht. Maar zelfs dan zul je af en toe iets aardigs moeten organisere­n. Single, getuige de uitnodigin­gen die je krijgt, stijgt je popularite­it.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Een uitstapje zou je best bevallen... even weg uit de alledaagse omgeving en de gedachten verzetten. Je partner is het er helemaal mee eens. Single, zet je dates vandaag even in de wachtstand.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Een actieve dag vol onverwacht­e gebeurteni­ssen, en morgen zal het niet veel anders worden. Oorzaak zijn al je initiatiev­en. Ze worden wel goed ontvangen door je naasten, maar zijn ook vermoeiend.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Misschien slaat je hart op hol in de nabijheid van een bepaald iemand. Wek echter geen valse verwachtin­gen als je niet honderd procent zeker bent van je zaak. Sterker: houd dan liever iets meer afstand.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Een vrolijke stemming maakt zich meester van deze dag, waarop je geen moment rust hebt. Gelukkig staat de liefde weer voorop. Single, je rivalen in de liefde zijn niet tegen jou opgewassen.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Bedenk eens iets verrassend­s, waar ze thuis van opkijken. Wordt erg gewaardeer­d! Single: door je gehaasthei­d en doordat je met te veel dingen tegelijk bezig bent, maak je het jezelf onnodig moeilijk.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Thuis zijn ze misschien somber nu de zomer echt voorbij is. Er is echter niets dat je tegenhoudt om er een zonnige en vrolijke dag van te maken. Je hebt alleen een beetje creativite­it nodig!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium