Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 21-3 T/M 20-4

Praat eens rustig met je partner als je een paar leuke ideeën hebt voor dit weekend. Hij of zij is waarschijn­lijk gemakkelij­k te overtuigen. Single: je zult zien dat te veel haast hinderlijk kan zijn.

STIER 21-4 T/M 20-5

Ben je goed in vorm? Hopelijk wel, want alles wijst op een actieve dag. Overigens is iedereen enthousias­t over je ideeën. Ga vanavond maar niet te laat naar bed, want morgen volgt nog zo’n dag.

TWEELINGEN 21-5 T/M 21-6

Single, het kan een verrassend­e en zelfs fascineren­de dag worden. Maar dan alleen als je je spontane kant laat zien en niet bang bent om zelf de eerste stap te zetten.

KREEFT 22-6 T/M 22-7

De mensen om je heen zijn een bron van plezier en misschien onderneem je samen met hen iets waar je alleen niet toe komt. Single, een korte maar ook fascineren­de en verleideli­jke ontmoeting.

LEEUW 23-7 T/M 23-8

Single: Hoe kan je een leuk weekend beleven als je niet weet waar je naartoe kan gaan? Gelukkig komt Venus te hulp en lijk je iemand te ontmoeten die precies weet wat jij wilt.

MAAGD 24-8 T/M 23-9

Single, de herfst met zijn vallende bladeren maakt je misschien een beetje treurig. Maar voor die triestheid is geen enkele reden, want de kans op een leuke date is groot.

WEEGSCHAAL 24-9 T/M 23-10

Of het een geslaagde dag wordt, hangt helemaal af van de vraag of je je geliefde kan verleiden met je ideeën en plannen. Gemakkelij­k zal het niet worden, en er is niemand die je hand vasthoudt.

SCHORPIOEN 24-10 T/M 22-11

Je energie is top, de batterijen helemaal opgeladen en je toont een geweldige vorm. Een actieve dag met veel beweging? Moet kunnen! Single, van de verrassing die je vanavond krijgt moet je vooral genieten.

BOOGSCHUTT­ER 23-11 T/M 21-12

Venus lijkt je soms te verwennen, maar deelt af ook plaagstoot­jes uit. Met andere woorden: een mooie dag, met zo nu en dan een donderbui om je eraan te herinneren dat niets vanzelfspr­ekend is.

STEENBOK 22-12 T/M 20-1

Het is een dag van alles of niets. Jij en je partner kunnen de sleur doorbreken en jullie relatie versterken, maar als je de neus niet buiten de deur steekt zal er binnenshui­s ook niets gebeuren.

WATERMAN 21-1 T/M 19-2

Aarzel niet als je wordt uitgenodig­d voor een avondje uit, een feestje of een bezoek aan vrienden. Single: het lijkt tijd om weer vrede te sluiten met iemand die je een tijdje niet wilde zien.

VISSEN 20-2 T/M 20-3

Een uitnodigin­g voor een feest of een avondje stappen laat je vanavond zeker niet liggen. Je hebt zin om uit je bol te gaan en wie weet kom je dan ook nog iemand tegen voor een leuk avontuur.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium