Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Blij dat ik mijn kans kreeg”

- (fko)

Voor de vierde week op rij bleef Antonia ongeslagen. Na drie opeenvolge­nde zeges bleef het op het veld van Berg en Dal steken op een doelpunten­loos gelijkspel. “Het werd een gesloten match met weinig kansen”, vond de ingevallen Seppe Nees.

Toch was Nees een tevreden man. Hij mocht op het veld van de Kempenaars voor het eerst dit seizoen invallen bij Antonia. “Berg en Dal stond na vier zeges op rij op kop en wij hadden enkele afwezigen”, zegt Nees. “Voor de aftrap tekenden we voor een gelijkspel. Als je dan voor de eerste keer dit seizoen de nul weet te houden, is dat toch een opsteker. Zeker voor onze defensie. Onze organisati­e stond op punt en in een gesloten match met weinig kansen was 0-0 een juist resultaat.”

Vorig seizoen stapte Nees over van Hoogstrate­n naar Antonia.

“Het voetbal is voor mij een pure hobby. Mijn studies komen op de eerste plaats. Bij de B-ploeg speelde ik vroeger in het middenveld. Tegenwoord­ig sta ik op de rechtsacht­er. Tijdens de week train ik dan mee met de A-ploeg. Tegen GR Katelijne was ik er normaal gezien al een keer bij geweest, maar toen moest ik uiteindeli­jk nog ziek afbellen. Tegen Berg en Dal mocht ik dan toch een eerste keer invallen. Een kwartier voor tijd mocht ik op het middenveld mee komen bikkelen voor het puntje. Dit smaakt naar meer.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium