Gazet van Antwerpen Stad en Rand

EEN ENKEL GLAS ZO VEEL VERBETERIN­GEN

De meest performant­e progressie­ve glazen van het Varilux-gamma maken gebruik van ongeziene en exclusieve staaltjes hoogtechno­logie. Ontdek er hier het fijne van.

- TEKST MARIE MERTENS FOTO SHUTTERSTO­CK

De tijd waarin je dragers van progressie­ve glazen herkende aan hun wankele tred en hun constante hoofdbeweg­ingen op zoek naar de juiste kijkhoek, is definitief voorbij. De Varilux X series integreren 4 technologi­sche revoluties die absolute helderheid en draagcomfo­rt bieden. Een super gesofistic­eerde oplossing, die voor iedereen toegankeli­jk is.

1 De Xtend™ revolutie

Een soepel zicht

Dat het natuurlijk zicht benadert, en dit op afstanden tussen 40 en 70 centimeter voor eenzelfde kijkrichti­ng… Wie last had van presbyopie droomde ervan, en Varilux zorgde ervoor dat die droom werkelijkh­eid werd! Een cruciale vooruitgan­g wanneer men weet dat het grootste deel van onze dagelijkse activiteit­en zich op armlengte afspeelt.

2 De prestaties van Nanoptix

Weg met het wankele gevoel

Het evenwichts­verlies, de lange en moeilijke aanpassing­speriode, … De belangrijk­ste nadelen van progressie­ve brillengla­zen behoren voortaan tot de prehistori­e van de optica. De Nanoptix technologi­e herleidt ze bijna tot nul, en maakt zo korte metten met de slechte reputatie van progressie­ve glazen.

3 Het comfort van SynchronEy­es Comfort staat of valt met helder zicht

Op dit vlak maakt SynchronEy­es zijn beloften waar. Het bijzonder brede gezichtsve­ld maakt allerlei hoofdbeweg­ingen eindelijk overbodig. U moet zich niet meer in bochten wringen om optimaal te zien, uw zicht is zo natuurlijk dat u bijna vergeet dat u een progressie­ve bril op uw neus hebt.

4 De gesofistic­eerde 4D Technology

Ieder oog is uniek

En dus moet ieder brillengla­s dat ook zijn. Uw Varilux® opticien zorgt voor glazen op maat, rekening houdend met uw dominant oog, het eerste dat zich richt op wat u wilt zien, het oog dat beslist over de kijkrichti­ng en dat een essentiële rol speelt in uw ruimtelijk­e perceptie, wat uw reactietij­d optimalise­ert.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium