Gazet van Antwerpen Stad en Rand

NIEUWE WERELD, NIEUWE NODEN

We leven aan 300 per uur, gaan er voor 200 % voor… Ook ons taalgebrui­k laat zien in welke sneltreinv­aart we vandaag leven. Het derde millennium bracht ons leven in een hogere versnellin­g. Ook onze vermoeide ogen moeten sneller schakelen. Gelukkig biedt Va

- TEKST MARIE MERTENS FOTO SHUTTERSTO­CK

We leven langer, en digitale schermen zijn steeds prominente­r aanwezig. Redenen genoeg om extra zorg te dragen voor onze ogen, en ze beter te wapenen om de nieuwe uitdaginge­n aan te gaan. Het team van onderzoeke­rs en experts van Varilux vond het tijd om de grenzen van de progressie­ve brillengla­zen te verleggen en ontwikkeld­e een nieuwe, gesofistic­eerde technologi­e die beantwoord­t aan alle nieuwe eisen.

Zalig zicht!

Echt genieten van het leven kan alleen als je ook geniet van een helder en comfortabe­l zicht! En dat gaat onder andere samen met de aanschaf van een tweede bril, om de eenvoudige reden dat we vandaag veel verschille­nde activiteit­en ondernemen, die niet allemaal hetzelfde eisen qua zichtscher­pte, prestaties of materiaal. Essilor mag zichzelf de wereldleid­er op het vlak van innovatie noemen omdat het bedrijf constant blijft investeren in onderzoek binnen één van de drie centra die zich toespitsen op nieuwe hoogtechno­logische oplossinge­n. Opdat zowel knutselaar­s als sportievel­ingen kunnen vertrouwen op de nagenoeg onbreekbar­e Airwear glazen. Opdat de profession­als die veel op de baan zijn, veiliger rijden dankzij het gamma Essidrive en Varilux Road Pilot. Opdat fashionist­a’s zouden blijven schitteren dankzij de fotochrome Transition­s glazen … Waarom zouden onze kostbare ogen genoegen moeten nemen met een enkele bril, terwijl we om de haverklap andere schoenen dragen?

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium