Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Een dag met deadlines die aan je aandacht waren ontsnapt en andere spoedkluss­en. Een ander zou er horendol van worden maar jij blijft onverstoor­baar, lost alle problemen op en laat de concurrent­ie de hielen zien.

STIER 214 T/M 205

Je organisati­etalent is onmiskenba­ar, maar daarmee red je het niet want er zijn te veel spoedkluss­en, extra taken en afspraken. Stel prioriteit­en, stroop de mouwen op en pak aan!

TWEELINGEN 215 T/M 216

Consolidat­ie is waar het nu om draait! Je hebt er belang bij om je vastberade­n op te stellen en je eigen koers te bepalen. Diplomatie is daarbij je bondgenoot en vasthouden­dheid je wisselgeld.

KREEFT 226 T/M 227

Je moet je best doen om goed in contact te blijven met je omgeving. Vooral omdat de dalende Maan door jouw teken komt en kan zorgen voor onduidelij­kheid. Morgen gaat het alweer een stuk beter!

LEEUW 237 T/M 238

Zoals zo vaak word je ook nu gesteund door Mars, en hoef je niet in paniek te raken van onverwacht­e eisen en opdrachten. Maar houd het hoofd koel, want niet alle situaties zijn zonder risico.

MAAGD 248 T/M 239

Een dag die bezaaid lijkt met hinderniss­en, maar je komt hem zonder kleerscheu­ren door. Liefde: het is beter om te zeggen wat niet goed gaat, dan te denken dat het vanzelf wel goedkomt.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Een pauze lijkt er niet in te zitten, want een hoop bijkomende klussen vormen een aanslag op je planning. Als je selectief en georganise­erd bent, red je het wel. Single: een aardige flirt.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Kansen om je werksituat­ie te verbeteren. Grijp ze aan, mogelijk helpen ze je bij de voorbereid­ing van een evenement of project. Single: hoe populair ben je? Vanavond kun je het uitprobere­n.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Je kunt alles lijdzaam ondergaan, maar de sterren willen je best helpen. Op twee voorwaarde­n: 1) dat je je terughoude­nd opstelt. En vooral: 2) dat je niets doet uit ijdele rivaliteit.

STEENBOK 2212 T/M 201

Een moeilijke dag! Maar juist op zwaar terrein ben jij op je best door je pragmatism­e, ervaring en omdat je knopen kan doorhakken. Alles bij elkaar leidt dit ertoe dat je reuzenpass­en maakt.

WATERMAN 211 T/M 192

Onderhande­lingen tot een goed einde brengen of aanmonster­en voor een nieuw avontuur, alles is mogelijk. Single: Als je indruk op iemand wil maken, dan is vanavond cruciaal. Het is dan nu of nooit.

VISSEN 202 T/M 203

De drukte is enorm en er wordt van alle kanten een beroep op je gedaan. Daar hoef je niet van te schrikken want je ervaring stelt je in staat om alles soeverein af te handelen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium