Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We gaan niet overhaast te werk gaan”

- (wp)

Het gaat van kwaad naar erger bij SintLenaar­ts. Na de nederlaag op Thes staat de Eesterploe­g zelfs allerlaats­te. De nieuwe coach zal dus veel werk hebben om de heropstand­ing in te zetten. Toch zal die er niet te snel komen. Voorzitter Jos De Beuckelaer neemt deze week rustig zijn tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdcoach.

“Het heeft geen zin om ons onmiddelli­jk op een nieuwe trainer te storten”, begint De Beuckelaer. “Verschille­nde kandidaten hebben zich intussen gemeld en deze week zal ik kijken welk vlees we in de kuip hebben. Daarna neem ik met de meest geschikte kandidaten contact op en zal ik horen wat hun intenties zijn. Maar ik heb nog geen enkel gesprek gehad. Met niemand.”

Ondertusse­n blijft Guy Vercautein­tentie ren de trainingen verder leiden. “Vercautere­n leverde al goed werk, maar ik besef dat hij niet de heeft om dit lang te blijven doen. Maar dat wil niet zeggen dat we dan maar snel snel een trainer moeten kiezen, daar pas ik voor. Guy doet het goed, iedereen is in Thes voor een goed resultaat gegaan. Ook onze jonge gasten hebben het uitstekend gedaan en willen meer van die kansen krijgen. Met zeven jongens onder de 21 jaar hebben we het in Thes al bij al aardig gedaan. De Limburgers blijven uiteindeli­jk ook een kandidaat voor de titel. Het is geen schande om daar te gaan verliezen. En laten we eerlijk zijn: de winst zat er nooit echt in. Stephan Van de Brul had nochtans wel voor de gelijkmake­r kunnen zorgen met die bal op de lat. Uiteindeli­jk viel de tweede treffer pas in de voorlaatst­e minuut, maar we hebben nooit echt kans gemaakt op meer. Het werd geen afstraffin­g en dat is op dit moment het belangrijk­ste”, aldus voorzitter­secretaris De Beuckelaer.

 ?? FOTO KOEN FASSEUR ?? Jos De Beuckelaer.
FOTO KOEN FASSEUR Jos De Beuckelaer.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium