Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 Laat je niet in slaap sussen door de compliment­jes van collega’s. Als het ertoe leidt dat je straks medeverant­woordelijk bent voor hun fouten, is het je eigen schuld.

STIER 214 T/M 205 Je wordt blij van de perspectie­ven die zich aftekenen. Daar komt bij dat je weet wat je wilt, en goede zaken doet. Liefde: Prima sfeertje thuis, dus verknal het niet met vreemde vragen of opmerkinge­n.

TWEELINGEN 215 T/M 216 De ontwikkeli­ngen gaan erg snel vandaag en je zult goed bij de les moeten blijven om al deze veranderin­gen te volgen. Gelukkig helpt je intuïtie je bij het maken van de goede keuzes.

KREEFT 226 T/M 227 Jupiter vergroot je invloed en geeft je een enorme inspiratie. Die onverschro­kkenheid en dat vertrouwen in de toekomst zou zich moeten vertalen naar je werk. Zet daarbij ook in op de teamspirit.

LEEUW 237 T/M 238 Je prestaties zijn top, en daardoor krijg je van iedereen het vertrouwen. Om die reden is dit dus het moment om je ideeën in de groep te gooien. Verder kan een onverwacht­e ontmoeting nog een aardig staartje krijgen.

MAAGD 248 T/M 239 Een negatieve dag waarop meningsver­schillen en problemen op alle niveaus worden uitvergroo­t. Het wordt niet eenvoudig om dan je weg te vinden. Single: je balanceert tussen liefde en vriendscha­p.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 Je hebt de wind stevig in de zeilen maar het gaat erom de goede keuzes te maken. Reken in deze periode van dalende Maan niet op jouw of andermans intuïtie, maar vertrouw op je ervaring en realisme.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 Je kennis en wilskracht helpen je om alle moeilijkhe­den die je op je weg vindt weg te werken. Dit soort ervaringen en gebeurteni­ssen werken als doping en openen misschien zelfs nieuwe perspectie­ven.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 Je hebt veel energie en je stoomt op volle kracht vooruit. Voorzichti­g! Door je enthousias­me schat je bepaalde risico’s misschien verkeerd in. Liefde: de ideale avond om een taboe ter sprake te brengen.

STEENBOK 2212 T/M 201 Je hebt de energie om je doelen op eigen houtje te realiseren, maar toch moet je inzetten op teamwerk. Anderen kunnen namelijk deuren voor je openen die toegang geven tot fraaie ontwikkeli­ngen.

WATERMAN 211 T/M 192 Als je plannen hebt om bepaalde zaken te veranderen, is dit een goed moment om in actie te komen. Vertrouw op je intuïtie, maar verlies de realiteit niet uit het oog. Liefde: je wordt bestookt met verleiding­en.

VISSEN 202 T/M 203 Als je iets wil veranderen op het werk, dan is dit een geschikt moment. Maar neem geen radicale maatregele­n zonder er eerst met de anderen over te praten, anders keren ze je allemaal de rug toe.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium