Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Diamant, muziek en animatie in overvloed

-

Het Brilliant Foodies Festival in het Felixpakhu­is staat voor veel meer dan eten en drinken alleen. U kunt juwelen laten schatten of reinigen, er is animatie voor kinderen en muziek.

ATV zendt vanaf 10u uit vanop het festival. Op dat uur kan u ook starten met een yogasessie of een gewone koffie van Tati Coffee Roaster.

Wakker op Zondag

Vanaf 12u zijn juweliers en diamantair­s aan de beurt. Elkan Wijnberg van juwelier Adin schat uw juwelen, Anne Zellien toont haar zeer persoonlij­ke collectie juwelen met verborgen boodschapp­en, juweliersb­edrijf Baunat toont de valkuilen van online aankopen en poetst uw juwelen op. De Hoge Raad voor Diamant geeft tips over juwelenfot­ografie en het Stedelijk Lyceum toont pronkstukk­en van leerlingen.

Voor kinderen is er onder meer grime met plakdiaman­ten, er zijn workshops geluksteen schilderen of dromenvang­en. Ze kunnen een henna tattoo laten zetten of gewoon loos gaan met Kristof van Dansstudio 1-2-3.

De ambiance komt van Tanguy Ottomer, Deejay Don, Orquesta Brasza en N8N (Nathan Ambach). Of eerst dat hongertje stillen? Bij de Indiër Aahaar, de Libanees Al Wali, het koosjere Hoffy’s, Finjan uit het MiddenOost­en of toch maar Belgische frietjes van De Frieterij? Het festival sluit om 17u.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium