Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Eerste hoofdrol voor Bart Hollanders

-

Na zijn succesrol als Randy Paret in de Vier-serie heeft Bart Hollanders zijn eerste hoofdrol in een film beet. wordt geregissee­rd door Dries Vos

en is geschreven door Jonas Van Geel en Jef Hoogmarten­s. Ook Filip Peeters, Flor Decleir, June Henrard,

Callboys

IBIZA

Boys, Allemaal Familie)

(Biker

IBIZA geluk te danken aan VTM, dat een aantal experts inschakeld­e om hen te koppelen in In dat programma was te zien hoe Nicolas en Evelien luidkeels in de auto het liedje

van De Kreuners zongen, al was het Nicolas die het zwaarst uithaalde op de hoge noten van “ik word stapelgèèè­k”...

Evelien vindt de gezangen van Nicolas prima, maar was meer dan bereid om hem een keertje beet te nemen met de verborgen camera. Vanavond ziet u hoe een stomverbaa­sde Nicolas persoonlij­k met Walter Grootaers te maken krijgt wanneer hij de Kreuners-hit nog maar eens de nek omwringt in de auto. Evelien speelde het spelletje mee.

Blind

je

Getrouwd.

Ik wil Lize Feryn, Jeroen van Dyck en hip- hopper Halve Neuro doen mee. “In

krijgt hoofdperso­nage Tom een paar klappen te verwerken. Dat zorgt voor een metamorfos­e”, klinkt het bij producent Marmala- de. De opnames zijn pas gestart op Ibiza, de film wordt volgend jaar in de zalen verwacht.

“Ze zegt altijd dat ze niet kan liegen”, lacht Nicolas. “Dat blijkt toch niet helemaal te kloppen. En ik maar zeggen dat ze mij met de verborgen camera nooit zouden beetnemen. Of ik Evelien nu ga terugpakke­n? Dat zou tof zijn, maar ik neem haar sowieso al veel beet, met kleinere dingen dan. Ik ga wel blijven zingen in de auto. Dat doe ik geregeld, alleen of met Evelien. Zij zingt dan weleens mee, maar ik ben de luidste. Als ik mijn klep openzet, moet ze soms haar oren toestoppen. Maar ze vindt het altijd wel grappig.”

Nicolas en Evelien zijn bijna een jaar getrouwd en volgens Nicolas “gelukkiger dan ooit”. Ze wonen nog altijd samen, Nicolas is wel van job veranderd. “Ik ben van de chemie naar de petrochemi­e gegaan en werk nu voor de hele Benelux en Frankrijk. Ik ben nu meer voor langere periodes weg, maar Evelien ziet me vaker overdag.”

Het duo was in april voor het laatst op tv te zien, uitgezonde­rd een kort optreden in om te verdedigen nadat minister van Justitie Koen Geens het programma in vraag had gesteld. “Het is jammer dat er vraagteken­s gezet worden bij het programma, want het wordt heel integer gemaakt. Ze kunnen echt

Blind Getrouwd

VTM Nieuws niet meer doen om iedereen een goed gevoel bij te geven.”

Ondanks het afscheid van de camera’s blijft de aandacht voor het koppel er wel. “Niet dat wij dat in stand houden”, zegt Nicolas. “Want we geven geen interviews meer, we gaan niet naar premières. Maar als Evelien en ik samen buiten komen, lopen we blijkbaar in de kijker.”

“Als ik alleen ben, gebeurt dat niet. Dan word ik misschien wel herkend, maar zelden aangesprok­en. Maar samen met Evelien: altijd prijs Mensen zwaaien vanuit de auto, toeteren. De meest gehoorde reacties? Dat ze het gevolgd hebben op tv en dat wij hun favoriete koppel waren. Dat ze iemand kennen die iemand kent die ons kent. Of gewoon: zo zot dat wij jullie hier zien.”

“We krijgen geregeld vragen om advies. Van vrijgezell­en die vragen hoe wij dat gedaan hebben. Dan kun je alleen antwoorden: door mee te doen aan

Koppels spreken ons ook aan. Allemaal goed bedoeld, hoor, maar we proberen het toch luchtig en kort te houden. Anders raken onze boodschapp­en nooit gedaan.”

(lacht).

er

Blind Getrouwd.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium