Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Zoon Sven De Ridder speelt jonge Sergio Quisquater

-

Voor het eerst speelt Sven De Ridder (43) samen met zijn 13jarige zoon in een tvprogramm­a. De zoon speelt de jonge Sergio Quisquater in

een komisch programma waarin acteurs straffe verhalen van BV’s naspelen.

Zanger en ambiancema­ker Sergio Quisquater vertelt in het VTM-programma (sic)

een waargebeur­d verhaal uit zijn schooltijd over een turnles die volledig uit de hand liep.

Sven De Ridder speelt in reconstruc­tie van dat verhaal de turnleraar van Sergio, terwijl de jonge Sergio wordt vertolk door De Ridders eigen zoon Joshua Dean. Die heeft zijn eerste rol op televisie te danken aan een ander VTMprogram­ma, Toen Sven De Ridder met zijn vrouw en kinderen in dat nostalgisc­he programma opdook, was het de makers van opgevallen dat de zoon van Sven De Ridder niet uit de toon zou vallen als de jonge versie van Sergio Quisquater.

“Joshua Dean is auditie gaan doen en ze vonden het goed”, vertelt Sven De Ridder. “En zo werd hij de jonge Sergio. Het is niet zo dat hij koste wat het kost acteur wil worden. Hij vond dit gewoon tof om te doen.”

Erbij

Moeten

Zijn

Ge

Groeten

Hadt

Uit.

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn

In dat op 1 november van start gaat, vertellen zeventien bekende Vlamingen een straf verhaal dat wordt nagespeeld door Ruth

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, Beeckmans, Ben Segers, Stefaan Degand en Sven De Ridder, plus een aantal gastacteur­s.

Sergio Quisquater mag als enige twee straffe verhalen vertellen. In het tweede verhaal speelt Sven De Ridder de volwassen Sergio.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium