Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Er is veel mogelijk om een afscheid persoonlij­k te maken, maar dan moet je daar zelf ook achter staan en je klanten uitleg geven bij alle mogelijke opties.”

-

doel, maar Verhulst pakte uit met een heerlijke reflex. Geen 1-1, wel 0-2, ware het niet dat de goal terecht werd afgefloten. De Witte zette Benchaib op weg naar doel, maar had het geluk dat hij zelf nog gehaakt werd door De Sutter. Even later mocht Benchaib wel doorgaan, maar trapte hij een goeie kans naast.

Een gebrek aan efficiënti­e: het is waar Yannick Ferrera week na week naar moest verwijzen. Goals werden te makkelijk weggegeven, grote kansen werden gemist. Op het einde van de eerste helft was het niet anders. Bandé talmde eerst net iets te lang om te schieten. En op slag van rust mocht Croizet helemaal alleen op Verhulst af. De Fransman trapte toch nog op de doelman en liet na om eindelijk zijn eerste goal te maken – tot frustratie van de fans.

KV ging na rust door op dat elan: kansen creëren én missen. Het gevaar kwam van rechts. Matthys haalde eerst hard uit, maar weer stond Verhulst pal. Vervolgens schakelde Tomecak knap zijn mannetje uit, legde hij even knap achteruit, maar trapte Croizet toch nog over. Interimcoa­ch Tom Caluwé zuchtte en bracht dan maar Ganvoula voor de bleke Pedersen. Maar de Anderlecht-huurling liet nog de grootste kans van al liggen. Heerlijk diep gestuurd door Schoofs trapte hij onbesuisd over.

Aanvallend talent

Peter Maes wond zich op want Lokeren was nergens meer. Bij KV viel Kolovos nog in, en later ook Drazic. Met al dat aanvallend talent op het veld moest het toch wel eens lukken? Maar blijf maar eens kalm, als je weet dat Oostende op voorsprong staat en je

zelf dus virtueel laatste staat. De spelers werden almaar zenuwachti­ger, kansen bleven plots uit. De Witte kopte nog eens voorlangs, maar dat was het.

En dan de ontredderi­ng, twee minuten voor tijd. Linksback Ari Skulason mocht op wandel en haalde uit met z’n mindere rechter. Coosemans zat er nog aan, maar de bal belandde in doel. 0-2, match gespeeld.

KV mag de rode lantaarn aan de kust gaan ophalen. Het staat voor het eerst in zeventien jaar allerlaats­te na twaalf speeldagen.

 ??  ?? Croizet en Matthys kunnen er niet bij: weer verloren, en nu zelfs laatste.
FOTO BELGA
Croizet en Matthys kunnen er niet bij: weer verloren, en nu zelfs laatste. FOTO BELGA
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium