Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We moeten ons dringend herpakken”

Verdediger Jan Jaspers pakt wel rood maar geen punten

-

SintJob speelde zondag tegen Witgoor Dessel een bijzonder zwakke eerste helft. Jan Jaspers en co mochten dan ook blij zijn dat ze slechts met een 01 achterstan­d de rust ingingen. Na de pauze kon SintJob wel wat meer offensieve druk zetten, maar echte doelkansen leverde dat niet op.

Jan Jaspers beleefde tegen Witgoor niet zijn prettigste namiddag van de competitie. Niet alleen verloor zijn ploeg met 0-2, bovendien werd hij dik tien minuten voor het einde van de wedstrijd met rood van het veld gestuurd. Met twaalf punten uit negen wedstrijde­n is de oogst van Sint-Job bovendien veeleer matig te noemen.

“We speelden een onnoemelij­k zwakke eerste helft en we mochten blij zijn dat Witgoor in die periode maar één keer had gescoord”, geeft verdediger Jan Jaspers eerlijk toe. “Onze doelman Pedrag Ristovic zorgde met enkele gepaste tussenkoms­ten dat de wedstrijd bij de rust nog niet was gespeeld.”

Hoewel Sint-Job na de rust iets beter ging voetballen, slaagde de ploeg er niet om doelkansen te creëren. “We zorgden wel voor meer druk naar voren, maar daar bleef het bij”, vervolgt Jaspers. “Het loopt momenteel bij ons echt niet zoals het zou moeten. We moeten hard blijven werken. De punten die we de laatste weken verspeelde­n, moeten we zien terug te winnen. We moeten ons dringend herpakken.”

Jaspers slikte wat ten onrechte een rode kaart. “Ik wil me daar niet over uitspreken. De lijnrechte­r vond het onterecht, maar de scheidsrec­hter nam een andere beslissing. Hij zal daar wel zijn redenen voor hebben gehad.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium