Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Misschien moet ik mijn doel om vijftien keer te scoren, bijstellen”

Wannes Janssens lukt hattrick en scoort twaalfde goal

-

Wannes Janssen was de matchwinna­ar voor Broechem in de met 13 gewonnen wedstrijd op FC Katelijne. Janssens nam namelijk alle Broechemse doelpunten voor zijn rekening. “Door deze winst slaan we een kloof met de rechtstree­kse concurrent­en voor het behoud”, zegt de trefzekere aanvaller.

Janssens vindt ook in tweede provincial­e vlot de weg naar de netten.

“Vorig seizoen maakte ik twintig doelpunten en nu staat mijn teller al op twaalf goals”, meldt Janssen. “Ik had me voorgenome­n om in deze campagne minstens vijftien keer te scoren. Misschien moet ik dat aantal aanpassen. Door de goede assists van mijn ploegmaats vliegt de bal op alle manieren vlot binnen”, aldus het 22-jarig jeugdprodu­ct van Broechem.

“Na de schamele één op twaalf moesten we bij hekkenslui­ter Katelijne absoluut punten pakken. We kwamen vroeg op voorsprong en waren in de eerste helft duidelijk sterker. Na de rust zakten we weg en kregen we in het slotkwarti­er de gelijkmake­r tegen.”

“Even later werd ik foutief gestuit en zette ik de strafschop om. Na een counter ging de bal opnieuw op de stip en ik nam weer mijn verantwoor­delijkheid. We slaan door deze belangrijk­e zege een kloof met de rechtstree­kse concurrent­en voor het behoud. We willen nu thuis tegen Lint winnen om de eerste periode mooi af te sluiten met veertien punten.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium