Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hopelijk zorgt nieuwe coach voor frisse wind”

Nick Van Der Zyp kijkt uit naar samenwerki­ng met Jochem Bergmans

-

Na een mooie week met eerst de stuntzege tegen SpouwenMop­ertingen en nadien het aanstellen van nieuwe coach Jochem Bergmans gaat SintLenaar­ts vanavond op bezoek bij Hades. Nick Van Der Zyp hoopt te bevestigen na de zege van vorige week.

Al is Van Der Zyp de eerste om te beseffen dat geel-groen geen makkelijke opdracht wacht in Limburg. Hades staat vierde op amper twee punten van leider Vosselaar. “Daar moeten we niet te veel naar kijken”, zegt Van der Zyp. “We moeten elke week knokken voor de punten. Tegen eender welke ploeg. Maar we kunnen allemaal voetballen. Als Hades een mindere avond heeft, moeten we dat proberen uit te buiten.” Zoals geel-groen dat vorige week deed na een mindere dag van Spouwen-Mopertinge­n. “Veel ploegen onderschat­ten ons en weten niet altijd goed hoe ze ons moeten aanpakken. Dat gold ook voor Spouwen.” De linksachte­r hoopt ook dat het aanstellen van nieuwe coach Jochem Bergmans een positief effect zal hebben. “Hopelijk kan hij een nieuwe wind doen laten waaien bij Sint-Lenaarts. Ook al heeft Guy Vercautere­n ons conditione­el intussen goed op peil gehouden.”

Ploegnieuw­s: dezelfde basiself als vorig week. Daas, Geladi, Verheyen en Linkers spelen eerst met de beloften. Daarna wordt er beslist wie op de bank komt zitten.

Kern: Vermeylen, Van Eecke, Van De Brul, Van Der Zyp, Wall, Van Trier, Van Den Brandt, Wouters, Hofmans, Gessner, Van Opstal, Lumanza, X, X, X.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium