Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Vroeger was het anders: toen waren wij f avoriet”

- (jp)

In de laatste zeven wedstrijde­n haalde Reet geen enkel punt. Niet meteen ideale omstandigh­eden om dan naar de buren van Rumst te trekken. Toch wil Reet zich niet zomaar gewonnen geven.

“We zitten in de hoek waar de klappen vallen, zoveel is duidelijk”, vertelt Levi Wauman. “Het is dan ook nodig dat we dringend punten pakken, want we hebben het gevoel dat we niet thuishoren in de onderste regionen van het klassement. We misten de voorbije weken gewoon heel vaak dat tikkeltje geluk, al was het vorig weekend gewoon heel erg slecht. Die 0-4 tegen Leest United was hopelijk het dieptepunt van onze negatieve spiraal waar we in zit- ten. Meteen na de partij hebben we nog een groepsgesp­rek gehad, zodat we deze week volledig konden focussen op de derby tegen Rumst.”

Het is al een tijdje geleden, maar komend weekend zal het niet Reet zijn dat als favoriet aan de aftrap zal verschijne­n van het burenduel met Rumst. “We stellen inderdaad vast dat Rumst bovenaan meedraait en dat was vroeger toch anders: toen waren wij steevast favoriet. Ook daarom zou het mooi zijn als we iets kunnen gaan rapen bij de buren. We hebben daar niets te verliezen. Ondanks onze lage klassering weten we heel goed dat we met onze kern tot meer in staat zijn. Iedereen wil er dan ook vol voor gaan. Die lange reeks van nederlagen kan niet blijven duren.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium