Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Op het werk heb je de vrijheid om zelf initiatiev­en te nemen of om veranderin­gen door te voeren. Single, tijd om de balans op te maken want er lijkt zich een vaste relatie af te tekenen.

STIER 214 T/M 205

Een stroom van vragen, werk dat per se af moet en geen tijd om uit te blazen. Blijf georganise­erd en gefocust op je doelen. Single, op zoek naar een avontuur? Je wordt op je wenken bediend.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Een hoop werk dat je het liefst links zou laten liggen. Niet zo negatief, ook dit hoort er bij. Liefde: wat jou betreft zijn de wensen van je partner orders die je met veel plezier opvolgt.

KREEFT 226 T/M 227

Van alles op het werk gaat iets positiefs uit, zowel in de persoonlij­ke sfeer als puur zakelijk. Liefde: het kleine beetje extra aandacht dat je aan je geliefde besteedt, wordt bijzonder gewaardeer­d.

LEEUW 237 T/M 238

Je aangeboren strijdlust vraagt als het ware om autonomie. Je stelt je weliswaar meedenkend en meewerkend op, maar kan er niet tegen als anderen je dwarszitte­n. Houd je temperamen­t onder controle.

MAAGD 248 T/M 239

Maak af waar je aan begonnen bent, maar probeer je verder te bevrijden van zaken die je helemaal niet meer ziet zitten. Door schoon schip te maken, creëer je ruimte voor nieuwe kansen.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Een uitzonderl­ijke dag, waarschijn­lijk de beste sinds weken. Vooral door je zeldzaam grote intuïtie, voel je elke situatie haarfijn aan terwijl de anderen blindemann­etje lijken te spelen.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Je hebt energie over en het zou jammer zijn als je daar geen gebruik van maakt. Het komt maar aan op één ding: aanpakken. Liefde: Forceren heeft geen zin, je partner voelt precies aan wat jij wilt.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Het weekend staat voor de deur, maar voor het zover is zul je nog even op de tanden moeten bijten. Houd alles goed in de gaten, want van collega’s hoef je niet veel te verwachten.

STEENBOK 2212 T/M 201

Een drukke dag! Aarzel niet om in geval van nood de hulptroepe­n op te trommelen. Het kan, ze zijn beschikbaa­r, en ze maken het voor jou een stuk gemakkelij­ker. Single, vanavond kan er iets moois opbloeien.

WATERMAN 211 T/M 192

Een fijne sfeer op het werk, vooral omdat er positieve veranderin­gen worden aangekondi­gd. Reken er echter niet te veel op! De goede intenties zijn er ongetwijfe­ld, maar voordat het zover is...

VISSEN 202 T/M 203

Een stortvloed van klussen die allemaal afmoeten, en wel zo snel mogelijk. Benader het niet te rationeel, maar volg je gevoel. Liefde: je partner zorgt voor een relaxte vrijdagavo­nd.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium