Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We blijven achter de feiten aanlopen”

Olse Merksem van voorzitter Guido Hens kan weer niet winnen

- (midc)

Na de 2729 bekerneder­laag tegen Houthalen is Olse Merksem er niet in geslaagd om zich te herpakken in de competitie. De eersteklas­ser ging ook op bezoek bij Eynatten met 3525 onderuit.

“In de Oostkanton­s moesten we het stellen zonder de geblesseer­den Simon Van den Berg en Zaid Allaf”, zegt Olse-voorzitter Guido Hens. “Bazoer was echter wel van de partij en onder zijn impuls konden we tot 6-6 gelijke tred te houden. Na de rust (16-12) bleef de kloof beperkt tot 26-21, maar dan brak bij ons de veer. De 35-25 eindcijfer­s waren overdreven, maar puntenwins­t heeft er nooit echt ingezeten. Zaterdag krijgen wij het bezoek van Houthalen. Voor de derde keer op rij wordt dat een kans om iets te rapen. Zowel in de competitie als in de beker gingen we slechts nipt onderuit, maar we blijven zo wel achter de feiten aanlopen. Daarom wordt het komend weekend hopelijk derde keer, goede keer.”

In eerste klasse bij de vrouwen is DHW Antwerpen er niet in geslaagd om te gaan winnen bij playoff-concurrent Waasmunste­r. Na de pauze leidde DHW wel tot 17-20, maar dan vielen de meisjes van coach Peter Lauwen stil. Uiteindeli­jk gingen ze met 23-21 de boot in. Met de komst van Bocholt krijgt DHW zaterdag een volgende titelkandi­daat op bezoek in Hoboken. Meteen de kans voor de Antwerpse vrouwen om zich te herpakken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium