Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

 Nu moet het maar eens afgelopen zijn met die analyses. Tijd voor actie! Kies voor de frontale aanval. Liefde: Mogelijk enkele stevige discussies en muggenzift­erij. Blijf kalm!

STIER 214 T/M 205

 Energiek en koppig als je bent, probeer je alles uit jezelf te halen. Overdrijf het echter niet en houd ook rekening met de mening van anderen, want ook eigenwijze mensen maken wel eens een fout!

TWEELINGEN 215 T/M 216

 De concurrent­ie op het werk is sterk, maar jij behoort tot degenen voor wie het mogelijk is door te groeien en hun positie te versterken. Blijf ook aandacht geven aan je privéleven.

KREEFT 226 T/M 227

 Het geluk staat aan je zijde, dus als er een deal gesloten moet worden is dit de dag. Misschien krijg je ook een mooi aanbod. Single, denk na over wat je doet en overhaast het vooral niet.

LEEUW 237 T/M 238

 Maak gebruik van de strijdlust die Mars je geeft. Elk uitstel maakt het moeilijker om je doel te bereiken dus stel stel je actief en doortasten­d op. Liefde: je partner heeft genoeg aan één woord.

MAAGD 248 T/M 239

 Er worden felle discussies gevoerd op het werk, maar jullie beseffen dat jullie elkaar nodig hebben. Daardoor is de dialoog open, en zonder venijnige rafels. Neem vooral niet alles te letterlijk.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

 Aan het begin van de dag zul je op je tenen moeten lopen. Je staat in de schijnwerp­ers maar helaas voelt dat niet al te prettig. Probeer wat ruimte in je planning te houden voor haastkluss­en.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

 Je bent strijdlust­ig, op meerdere fronten actief en dat lijkt je allemaal heel gemakkelij­k af te gaan. Als je doorzet boek je mooie resultaten en kan je je rivalen op hun nummer zetten.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

 Je aanpassing­svermogen is opmerkelij­k. In welke situatie je ook verzeild raakt, je vindt altijd een goede oplossing. Liefde: Thuis doe je of te veel of te weinig en lijkt het tijd om de taken te herverdele­n.

STEENBOK 2212 T/M 201

 Negatieve tendenzen die nog worden versterkt door de dalende Maan. Ben dus maar voorzichti­g, vertrouw niet te veel op je intuïtie en stel belangrijk­e besluiten liever een dagje uit.

WATERMAN 211 T/M 192

 Neem de touwtjes in handen en maak duidelijk wat er volgens jou allemaal moet gebeuren. Je vastberade­nheid maakt sommigen wat nerveus, maar uiteindeli­jk is iedereen het waarschijn­lijk met je eens.

VISSEN 202 T/M 203

 Bepaald niet de ideale dag om aan iets nieuws te beginnen, iets belangrijk­s te kopen of om ergens in te investeren. Integendee­l, beperk je zoveel mogelijk tot de normale taken, die je goed onder de knie hebt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium