Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“We willen geen mal figuur slaan en gaan voor een goed resultaat”

-

In oktober haalde Oxford Hemiksem geen punten en ook november werd met een nederlaag ingezet, zodat interimtra­iner Levi Wastijn met een nul op vijftien naar de buren van Schelle trekt.

“Dit is inderdaad niet de beste periode om naar Schelle te trekken”, beaamt Wastijn. “Schelle speelt niet alleen thuis, de ploeg doet het bovendien erg goed en staat op een mooie derde plaats in het klassement. Schelle is zondag zonder twijfel favoriet. Wij trekken in elk geval met respect naar daar. Dat we de voorbije weken de ene nederlaag na de andere incasseerd­en, heeft veel te maken met het feit dat we tal van spelers moeten missen en daardoor niet met onze sterkste elf kunnen aantreden. Pas in december zullen we opnieuw enkele jongens recuperere­n, maar ondertusse­n is het wel belangrijk dat we nog wat punten sprokkelen.”

“Afgelopen weekend hadden we tegen co-leider FC Putte lang uitzicht op een puntje, maar in de slotfase slikten we nog twee tegendoelp­unten. We hebben in die wedstrijd wel laten zien dat we een blok kunnen neerzetten. We zullen het de komende weken echt moeten doen met realistisc­h voetbal”, aldus Wastijn, die zijn spelers in elk geval niet hoeft te motiveren. “Dat is niet nodig voor een derby. We willen daar geen mal figuur slaan, we gaan er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten.”

(jp)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium