Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Het gevaar van impulsieve beslissing­en is dat ze vaak ook leiden tot plotseling­e veranderin­gen. Ga weloverwog­en te werk, dan is het risico op ongelukkig­e besluiten het kleinst.

STIER 214 T/M 205

Je intuitie staat volledig in de ‘off’ stand. Ga dus weloverwog­en te werk en laat je keuzes niet te veel afhangen van je gevoel. Single, je toont stijl en klasse: goed begin van de week.

TWEELINGEN 215 T/M 216

Er ontstaan kansen om jezelf goed voor het voetlicht te brengen. Misschien krijg je een voorstel dat het mogelijk maakt om je situatie te verbeteren. Liefde: de eendracht thuis geeft een fijn gevoel.

KREEFT 226 T/M 227

Aantrekkel­ijke perspectie­ven aan de horizon? Houd je in, en denk eerst goed na voordat je je weer in een nieuw avontuur stort! Weeg voor en tegen goed af en luister niet te veel naar anderen.

LEEUW 237 T/M 238

De Zon is jouw planeet en Vuur jouw element. Je bent iemand die graag straalt, handelt en dingen voor elkaar krijgt. En dan liever vandaag dan gisteren. Liefde: Pas op dat je relatie geen jojoeffect­en vertoont.

MAAGD 248 T/M 239

Je zoekt voortduren­d naar goede oplossinge­n, dat motiveert je en het functionee­rt geweldig. Dat je steeds nummer een wilt zijn, betekent echter niet dat je anderen (verbaal) moet neersabele­n.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

Je bent een bezige bij, altijd in beweging en op zoek naar iets nieuws. Daarin bouw je verder op een stabiel fundament. Liefde: Venus geeft aan dat deze avond allesbehal­ve gewoon wordt.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Waarschijn­lijk de beste dag van de week. Schakel dus snel naar een hoge versnellin­g, morgen neemt het tempo en het aantal kansen af. Single, door ‘ja’ te zeggen manoeuvree­r je jezelf in een moeilijke positie.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Een tumultueuz­e dag, je wordt flink op de proef gesteld. Maar je bent een vechtersba­as die zich er niet onder laat krijgen en uiteindeli­jk regent het compliment­jes. Single, denk nog eens na over de flirt van dit weekend.

STEENBOK 2212 T/M 201

Gezamenlij­ke activiteit­en worden bevoordeel­d. Toon teamspirit en gebruik je talenten in projecten waarvoor een gezamenlij­ke inspanning nodig is. Liefde: Let er tegelijk op dat de sfeer thuis goed blijft.

WATERMAN 211 T/M 192

Veel energie en motivatie: ingrediënt­en die jou ertoe brengen flink aan de slag te gaan. Vergeet niet om ook je contacten in te schakelen, wat extra hulp en tips kunnen nooit kwaad.

VISSEN 202 T/M 203

Neptunus geeft je fantasie, stelt je in staat om in moeilijke situaties overeind te blijven en om in geval van tegenstand goede alternatie­ven te vinden. Je hebt dus maar één optie: ga recht op je doel af!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium