Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Nu al 100.000 cd’s verkocht en ‘Love cruise’ komt pas vrijdag uit

- BENJAMIN PRAET

100.000 exemplaren. Zoveel albums zijn er in de Benelux intussen verkocht van Love Cruise, de nieuwe K3plaat en de derde in de huidige 2.0bezetting. Is dat cijfer alleen al straf, dan nog dit: het album is zelfs nog niet uit. De release is pas vrijdag.

Dat Hanne, Marthe en Klaasje nu al 100.000 stuks van hun nieuwe album verkocht hebben, is enkel en alleen te danken aan de talloze voorbestel­lingen voor Love Cruise. En nu we toch bezig zijn: voor de nieuwe tournee, die start op 17 maart, zijn al 31.000 tickets de deur uit.

De meisjes kregen de verkoopcij­fers pas gisteren zelf te horen, op de officiële cd-voorstelli­ng in Rotterdam. “Het eerste wat ik wil doen, is mijn papa sms’en”, aldus Hanne. “Maar nu je het zegt, ik heb hier nog niemand iets horen vertellen over champagne deze avond. Kunnen we dat regelen?

(lacht) Al zal één glaasje wel volstaan, want we moeten weer vroeg op voor radio-interviews.”

Als één ding duidelijk is, dan wel dat de dames nog steeds volop genieten van de aandacht en het succes. “Spannend kan je het misschien niet meer noemen, maar het blijft leuk. Alleen als we in de opnamestud­io staan in trainingsb­roek en slobbertru­i, moet Miguel (Wiels, die de nummers schrijft, red.) wel eens zeggen: komaan, wat vrolijker zingen”, zegt Klaasje.

“Maar voorts komt het enthousi- asme vanzelf. (wijst naar een peuter in een roze prinsessen­jurkje die voorbije waggelt) Kijk, hoe kan je daar nu niet vrolijk van worden? Weet je, als het al eens lastig wordt, komt dat meestal door de ouders. Die durven sneller opdringeri­g zijn. Soms merk je dat die hun kind meetronen naar ons voor een foto, terwijl de kleine zelf staat te huilen en duidelijk geen zin heeft. Dát is sneu”, besluit ze.

 ??  ??
 ?? FOTO'S GREGORY VAN GANSEN ?? Marthe, Hanne en Klaasje met hun derde K3album: “Eén glaasje champagne zal wel volstaan, we moeten weer vroeg op voor radiointer­views.”
FOTO'S GREGORY VAN GANSEN Marthe, Hanne en Klaasje met hun derde K3album: “Eén glaasje champagne zal wel volstaan, we moeten weer vroeg op voor radiointer­views.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium