Gazet van Antwerpen Stad en Rand

1STE PROVINCIAL­E

-

De thuisploeg kende een droomstart. Na amper vijf minuten spelen prikte Huysmans de bal tegen de netten. Wat later had diezelfde Huysmans de 2-0 aan de voet, maar keeper Van Nooten kwam goed tussen. Na dik twintig minuten spelen, verdubbeld­e Huymans de score. Bram Kerckhofs kreeg voor de rust nog een goede kans, maar hij schoot hoog over. Na de pauze vervolledi­gde uitblinker Huysmans zijn hattrick vanop de stip en was de wedstrijd gespeeld. Na een foutieve ingreep van Stuijlaert kreeg ook Antonia nog een strafschop, maar thuisgoali­e Ledent stopte de elfmeter. Na negentien minuten spelen kopte Vanbosch na hoekschop de thuisploeg op voorsprong. Wat later kopte opnieuw Vanbosch na een voorzet van Bonaers op doel, maar doelman Wuyts redde. Nog in de eerste helft ging ook Jaspers zijn kans met een kopbal, maar Wuyts redde de bal nog voor de lijn. In de tweede helft ging Sint-Job door op haar elan. Janssens werd tijdig afgestopt door doelman Wuyts en een minuut later trapte Bonaers de bal voorlangs. Katelijne begon beter te voetballen met goede combinatie­s, maar Ristovic moest maar één keer gepast tussenkome­n. De bezoekers waren te onmondig voor doel. Aan de overkant mikte Genar in de slotminuut de bal net naast doel. Na amper vier minuten spelen ging de bal op de stip voor Kontich. Van Hooydonck zette de elfmeter feilloos om. Vijf minuten voor de rust legde scheidsrec­hter Peeters de bal opnieuw op de stip, waarna opnieuw Van Hooydonck de elfmeter omzette. Merksplas reageerde aan de overkant langs Dahmani, maar die miste. Na de pauze probeerde Merksplas de achterstan­d weg te werken. Daardoor kreeg Kontich ruimte om te counteren en de bezoekers maakten daar dankbaar gebruik van langs Victor De Cock en Tindemans.