Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204 Het goede nieuws van vandaag: je werkt zeer gestructur­eerd en kan je goed concentrer­en. Je maakt goed duidelijk waar je ambities liggen en hebt waarschijn­lijk succes bij onderhande­lingen.

STIER 214 T/M 205 Een negatieve dag, vooral omdat je met je zelfverzek­erde houding anderen tegen je in het harnas jaagt. Houd je liever een beetje op de achtergron­d en stel beslissing­en minstens 24 uur uit.

TWEELINGEN 215 T/M 216 Als er problemen zijn, hoef je niet op je collega’s te rekenen, ze laten je liever wat aanmoddere­n. Pas op en laat je niet in de val lokken! Liefde: Thuis vallen alle spanningen van je af.

KREEFT 226 T/M 227 Ben verstandig: zet je schouders onder het werk maar laat je niet door anderen voor hun karretje spannen. Ook al ben je van goede wil, als je vol zit zit je vol en ook jouw energie is niet eindeloos.

LEEUW 237 T/M 238 Pas op! Je wil zo graag dat je daardoor misschien te hoog mikt of domme risico’s neemt. Van de andere kant: als je alles wel onder controle houdt, boek je ook mooie successen.

MAAGD 248 T/M 239 Wees op je hoede en pas op dat je je mond niet voorbijpra­at. Rivalen proberen te ontdekken waar je mee bezig bent en deinzen er niet voor terug om goede ideeën van je af te pikken.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310 Tot je grote vreugde gaat het vandaag op het werk niet alleen over productivi­teit en kwantiteit, maar ligt het accent op kwaliteit. Dat geeft je de mogelijkhe­id om er wat extra zorg aan te besteden.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211 De Maan in Schorpioen is gunstig, maar nog geen reden om de vlag uit te steken. Kies een haalbaar doel, en stroop de mouwen op. Liefde: Het geluk lacht je toe en je kan je wensen vorm geven.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112 Als je werk zoekt is dit DE dag. Als je al aan de slag bent, heb je eveneens reden tot optimisme want je krijgt de kans je talenten te showen. Single, open je hart en stel je niet zo defensief op.

STEENBOK 2212 T/M 201 Als de sleur op het werk je frustreert, laat je hersens dan eens werken! Je bedenkt vast iets om een einde te maken aan die situatie, maar pas op dat je daarbij niet in zeven sloten tegelijk loopt.

WATERMAN 211 T/M 192 Logisch denken en handelen draagt bij aan een betere en slagvaardi­ge organisati­e, en stelt je ook in staat om eventuele problemen op te lossen. Liefde: weg met die onzekerhei­d, je partner verdient vertrouwen.

VISSEN 202 T/M 203 Je hebt zelfvertro­uwen en bent overtuigd van je kunnen. Ga op de ingeslagen weg verder, zonder je druk te maken over wat anderen denken. Zonder het direct te beseffen, maak je misschien een carrièrest­ap.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium