Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Viktor en Marthe, dat geeft vonken

-

Ze zijn geen vaste klant op de rode loper en delen amper foto’s samen op Instagram. Maar als “favoriete koppel van Vlaanderen” gaven Viktor Verhulst (23) en Marthe De Pillecyn (21) van K3 hun fans dit weekend wel waar voor hun geld.

“We proberen werk en privé zo veel mogelijk gescheiden te houden”, zei Marthe zaterdagav­ond in de Ethias Arena in Hasselt. Daarmee wilde ze duidelijk maken waarom ze best wel discreet is over haar relatie met Viktor Verhulst, zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst.

De twee verstoppen zich niet, maar zelfs op Instagram delen ze uiterst zelden foto’s samen. Zaterdagav­ond tekenden de twee wel present toen ze in de Ethias Arena in Hasselt een Story Award kregen als “favoriete koppel van Vlaanderen”.

Op het podium zei Viktor Verhulst dat de relatie hem ook maar overkomen is. “Toen ik verliefd werd, dacht ik: wat is er aan het gebeuren?” Verhulst is naar de buitenwere­ld een vrij introverte jongen, maar op het podium gaf hij Marthe wel een seconden durende smakkerd waar zelfs Marthe zelf even van moest bekomen.

Marthe wist dat veel mensen hun relatie absurd zouden vinden. “Maar verliefdhe­id kun je niet tegenhoude­n. Viktor en ik zijn nu meer dan een jaar samen en heel gelukkig, dat zien en voelen mensen ook. Ik vond het wel spannend om op dat podium te staan, zonder K3. De mensen zien dat wij heel gelukkig zijn samen, je kunt als koppel geen groter compliment krijgen.”

Volgens Viktor kun je gerust discreet zijn en toch geliefd. “Misschien trekt het mysterie wel aan.”

Het koppel ging met een trofee naar huis waarvan Marthe zei dat ze die “stiekem bij mij op de kast wilde”. Viktor vond het geen probleem: “Het is voor mij mijn eerste award, maar ik denk dat we hem bij Marthe gaan zetten.”

 ??  ?? Een kus van enkele seconden van Viktor aan Marthe.
FOTO SVEN DILLEN
Een kus van enkele seconden van Viktor aan Marthe. FOTO SVEN DILLEN

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium