Gazet van Antwerpen Stad en Rand

“Hopelijk zorgt dit opnieuw voor vertrouwen”

- (wp)

Na vier nederlagen op rij sleepte SintLenaar­ts zaterdagav­ond op het veld van Turnhout in het slot nog eens een punt uit de brand. Een verdiend gelijkspel volgens Nick Van Der Zyp. “En er had misschien zelfs nog meer ingezeten.”

De match begon nochtans niet te best voor Sint-Lenaarts. Het eerste kwartier had geel-groen het niet onder de markt op het veld van Turnhout. “Maar nadien kwamen we steeds beter in de match”, zegt Van der Zyp. “Tijdens de rust hebben we dan nog wat bijgestuur­d. Zo hadden we overwicht in de tweede helft en kon Turnhout nog amper voor gevaar zorgen.”

Toch kwam de Eesterploe­g een dik kwartier voor tijd toch weer op achterstan­d. Geladi verwerkte de bal knullig in zijn eigen doel.

Van Der Zyp: “Dat was brute pech. Hij wilde de bal wegkoppen, maar het leer schampte via zijn hoofd tegen de touwen. Er valt hem echt niets verwijten.”

Sint-Lenaarts was echter niet aangeslage­n. Het rechtte de rug en vlak voor tijd werd dat beloond met de late gelijkmake­r van Van de Brul. “En daarna vloog ook nog een afstandssc­hot van Vertommen net naast. Maar goed, we mogen tevreden zijn met dit punt, al zat er misschien nog meer in. Ook onze organisati­e stond weer op punt, hopelijk zorgt dit voor wat vertrouwen. We leven verder van week naar week en proberen voor de winterstop nog wat punten te pakken.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium