Gazet van Antwerpen Stad en Rand

Horoscoop

-

RAM 213 T/M 204

Tussen goede bedoelinge­n en de werkelijkh­eid zit nog wat te veel ruimte. Werk je plannen verder uit voordat je tot actie overgaat. Single, via een vriend hoor je dat iemand in jou geïnteress­eerd is.

STIER 214 T/M 205

Venus zorgt voor een dag met zowel hoogte als dieptepunt­en, je pendelt op en neer tussen irritatie en voldoening. Houd je impulsen onder controle, dan komt het allemaal in orde.

TWEELINGEN 215 T/M 216

De stijgende Maan is gunstig voor wat je doet en dat kan leiden tot een paar mooie verrassing­en en onverwacht­e meevallers, ook op het gebied van de liefde. Maar alleen als je snel inspeelt op de kansen.

KREEFT 226 T/M 227

Je weet waar je prioriteit­en liggen, en laat je nergens door van de wijs brengen. Dus ook niet door een ogenschijn­lijk fraai maar niet erg realistisc­h voorstel. Single, iemand probeert je voor zich in te palmen.

LEEUW 237 T/M 238

Een moeilijk begin van de dag, vooral omdat klanten veel noten op hun zang hebben of je planning overhoop halen. Vanmiddag haal je de schade echter snel in en kun je misschien zelfs wat extra’s verdienen.

MAAGD 248 T/M 239

Sla met de vuist op tafel en onderhande­l stevig als dat nodig is. De zelfverzek­erdheid die je uitstraalt kan je ook bij een ander project van pas komen. Liefde: geef je partner wat meer ademruimte.

WEEGSCHAAL 249 T/M 2310

De moeite die je ergens in hebt gestoken leidt misschien tot een interessan­t voorstel. Het bewijst hoe belangrijk het is dat je je actief blijft opstellen. Single: Venus steunt je plannen en versterkt je aura.

SCHORPIOEN 2410 T/M 2211

Deze dag is duidelijk de beste van de week. Er zijn geen dringende problemen, geen blokkades en alles verloopt soepel. Je mag alles en hoeft niets, en dat geeft zelfvertro­uwen.

BOOGSCHUTT­ER 2311 T/M 2112

Een goede dag om je imago wat op te krikken en je onmisbaar te maken. Door een probleem op te lossen waar de anderen niet uitkomen, laat je zien waar je talenten liggen. Jupiter zorgt voor de nodige flair.

STEENBOK 2212 T/M 201

Als je je projecten verder wil uitbouwen, dan moet je er over praten en contact zoeken met mensen die je kunnen helpen. Eén ding is zeker: Als je met de armen over elkaar blijft zitten, gebeurt er niets.

WATERMAN 211 T/M 192

Geef niet toe aan de negatieve invloeden van de Maan, anders groeit de spanning en kunnen ruzies verergeren. Liefde: misschien een kleine crisis omdat je het even niet meer ziet zitten.

VISSEN 202 T/M 203

Er wordt enorm op je gerekend, je voorstelle­n zijn verleideli­jk en je wordt in alles gesteund. Maar je moet die hooggespan­nen verwachtin­gen wel nog even waarmaken. Liefde: probeer er weer wat vaart aan te geven.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium